Καλομοίρα: Συνοδευόμενη από την οικογένειά της στα MAD VMA – Φωτογραφίες

20 χρόνια γιορτάζουν φέτος τα MAD VMA και από αυτή την ξεχωριστή διοργάνωση δεν θα γινόταν να απουσιάζει η Καλομοίρα! Η ταλαντούχα τραγουδίστρια – που τις τελευταίες εβδομάδες παρακολουθούμε μέσα από το J2US – επιστρέφει απόψε στη σκηνή των βραβείων MAD και η εμφάνισή της αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση και να συζητηθεί.

Σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή για την καριέρα της, μιας και έχουν περάσει

αρκετά χρόνια από την τελευταία φορά που την είδαμε στα MAD Awards, η Καλομοίρα εμφανίστηκε στο μπλε χαλί συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη και τα τρία παιδιά τους, τα δίδυμα αγόρια Νίκο και Δημήτρη, και την Αναστασία.

Σύσσωμη η οικογένεια πόζαρε στον φωτογραφικό φακό ντυμένη στα λευκά και έκλεψε την παράσταση!

Γι’ αυτή την εμφάνιση η Καλομοίρα επέλεξε ένα λευκό κοστούμι με παγιέτα, ενώ ο σύζυγός της δημιούργησε ένα total white look αποτελούμενο από υφασμάτινο παντελόνι, t-shirt και σακάκι. Όσον αφορά στα παιδιά τους, οι κύριοι φόρεσαν βερμούδες με πουκάμισο, ενώ η μικρή Αναστασία ένα φόρεμα.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που τα παιδιά της Καλομοίρας θα την απολαύσουν επί σκηνής να τραγουδάει και να χορεύει, καθώς η ίδια επέλεξε να κάνει ένα βήμα πίσω στην καριέρα της τα τελευταία χρόνια και να αφοσιωθεί στην οικογένειά της.

Συνεπώς, η ανυπομονησία της και το άγχος της είναι μεγάλα!

Λίγο μετά την εμφάνιση στο μπλε χαλί, η Καλομοίρα έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με την οικογένειά της, γράφοντας: «Η πρώτη μας φορά… ανυπομονώ να με δουν και να με δείτε».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @itskalomira

Φωτογραφίες: NDP

Διαβάστε ακόμα:

 Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Θα γίνει νονά του μωρού γνωστής τραγουδίστριας – Η αποκάλυψη στο Instagram

 Ιωάννα Μαλέσκου: Αγκαλιά με την κόρη της στο πιο τρυφερό στιγμιότυπο!

 Νατάσα Θεοδωρίδου: Πήγε στον Μουτσινά και έκανε έκκληση στη Μενεγάκη να τον κάνει follow

Keywords
Τυχαία Θέματα