Γιώργος Αγγελόπουλος: Η επική φάρσα της Φαίης με συνέταιρο τη Δήμητρα Βαμβακούση – Χαμός στα παρασκήνια

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση βρέθηκαν καλεσμένοι στο «Πρωινό μας» προκειμένου να μιλήσουν για τα επαγγελματικά τους και τη συνεργασία τους σε διαφημιστικό σποτ, κατά τη διάρκεια του οποίου πηδάνε από μια γέφυρα οκτώ μέτρων.

Λίγο πριν από την έναρξη της συνέντευξης, η Φαίη και η Δήμητρα Βαμβακούση συνεννοήθηκαν προκειμένου να κάνουν μια επική φάρσα στον Γιώργο Αγγελόπουλο με συνέταιρο τον δικηγόρο και φίλο τους, Τάσο. Οι πρώην Survivors μπορεί να είναι μαζί

στη ζωή, ωστόσο έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν θέλουν να μιλούν δημόσια για τη σχέση τους.

Έτσι, παρά το γεγονός ότι δίνουν κοινές συνεντεύξεις, ποτέ δεν μιλούν για τα προσωπικά τους, θέτοντας έτσι τα όριά τους. Η Δήμητρα Βαμβακούση δεν θέλει να εκθέτει αυτό το κομμάτι, γεγονός που έχει σεβαστεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος και κάνει ό,τι μπορεί για να το προστατεύει.

Στις διαφημίσεις πριν από τη συνέντευξη, λοιπόν, η Φαίη εξήγησε στο ζευγάρι ότι δεν γίνεται να μην αναφέρει στον αέρα ότι είναι μαζί. Αυτή η ατάκα εκνεύρισε τη Δήμητρα Βαμβακούση, μιας και είχε συμφωνηθεί να μην μιλήσουν δημόσια γι’ αυτό το θέμα, με τους τόνους να ανεβαίνουν και τα αίματα να ανάβουν.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν έχασε την ψυχραιμία του καθ’ όλη τη διάρκεια του διαπληκτισμού και προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα, ζητώντας ευγενικά από τη Φαίη να μην αναφερθεί στη σχέση τους στον αέρα. Όταν εκείνη επέμεινε, η Δήμητρα Βαμβακούση αποχώρησε από το πλατό, με τον ίδιο να μην ξέρει τι να κάνει.

Δείτε την αντίδρασή του, όταν του αποκάλυψαν ότι πρόκειται για φάρσα.

Διαβάστε ακόμα:

 Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Θα γίνει νονά του μωρού γνωστής τραγουδίστριας – Η αποκάλυψη στο Instagram

 Ιωάννα Μαλέσκου: Αγκαλιά με την κόρη της στο πιο τρυφερό στιγμιότυπο!

 Νατάσα Θεοδωρίδου: Πήγε στον Μουτσινά και έκανε έκκληση στη Μενεγάκη να τον κάνει follow

Keywords
Τυχαία Θέματα