Σάκης Κατσούλης: «Δεν είναι γκρινιάρα η Μαριαλένα, είναι ο άνθρωπος μου»

Την πρώτη συνέντευξή του μετά το φινάλε του «Survivor All Star» παραχώρησε ο Σάκης Κατσούλης καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Οι Δεκατιανοί». Μετά από ένα δύσκολο ταξίδι 6,5 μηνών με πείνα, κούραση και ταλαιπωρία, ο Σάκης Κατσούλης κατάφερε να κάνει το όνειρο πραγματικότητα και να σηκώσει την κούπα.

Ο νικητής του πρώτου «Survivor All Star» μίλησε για την εμπειρία του στο παιχνίδι ύστερα από μισό χρόνο παραμονής στον Άγιο Δομίνικο, ενώ ρωτήθηκε και για τη σύντροφό του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία τερμάτισε για ακόμα μια φορά

στην τρίτη θέση, όπως είχε γίνει και το 2021.

Ο Σάκης Κατσούλης απαντάει για τη γκρίνια της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

Οι παρουσιαστές, λοιπόν, θέλησαν να μάθουν πώς ο Σάκης Κατσούλης άντεξε την γκρίνια της συντρόφου του, ενώ βρισκόταν σε ένα ερημικό νησί με τόσες δυσκολίες. Οι φανατικοί τηλεθεατές του «Survivor All Star» έχουν παρακολουθήσει τα ξεσπάσματα και τις σκηνές γκρίνιας που είχε.

Ο Σάκης Κατσούλης, λοιπόν, ισχυρίστηκε πως η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν ήταν όσο γκρινιάρα φάνηκε να είναι στην τηλεόραση και πως ήταν φυσικό να έχει μαζί του αυτές τις αντιδράσεις, μιας και είναι ζευγάρι κι όχι απλοί φίλοι.

«Να σας πω κάτι, αλήθεια, δεν είναι τόσο όσο το έχετε δει. Γιατί μου είπε και η Μαριαλένα, που βγήκε μια μέρα νωρίτερα από εμένα, ότι την έβγαλαν πολύ γκρινιάρα. Δεν είναι γκρινιάρα απλά είναι ο άνθρωπός μου ρε παιδιά…

Είναι απόλυτα λογικό. Δεν ήμασταν απλοί φίλοι αλλά ζευγάρι. Λογικό να γκρινιάξει. Απλά και η παραγωγή έδειχνε αυτό και όχι ότι ήμασταν καλά. Γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια βγήκε γκρινιάρα η Μαριαλένα αλλά στην πραγματική ζωή δεν είναι καθόλου», είπε ο Σάκης Κατσούλης.

Πηγή Εξωτερικής Φωτογραφίας: NDP

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor All Star: Τι τηλεθέαση σημείωσε ο μεγάλος τελικός

 Γωγώ Φαρμάκη: Της έκλεψαν το αυτοκίνητο! Ο τρόπος που το εντόπισε και η συνάντηση με τον ληστή

 Τριαντάφυλλος για Μπάρτζη: «Πέρασες 200 ψηφοφορίες και τα κατάφερες όλα»

Keywords
Τυχαία Θέματα