Πέτρος Φιλιππίδης: «Στα διαλείμματα της δίκης είναι αγκαλιά με τη σύζυγο και τον γιο τους»

Ο δικηγόρος υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μίλησε στην εκπομπή «Love it» σχετικά με τις εξελίξεις στη δίκη του ηθοποιού – η οποία συνεχίστηκε χθες κεκλεισμένων των θυρών – και αναφέρθηκε στο αίτημα αναπαράστασης του βιασμού που έκαναν αλλά απορρίφθηκε ενώ αποκάλυψε ποια είναι η στάση της οικογένειας του ηθοποιού μέσα στη δικαστική αίθουσα.

Σχετικά με το αίτημα αναπαράστασης του καταγγελλόμενου βιασμού, ο συνήγορος του ηθοποιού δήλωσε: «Εάν γινόταν αναπαράσταση του βιασμού, θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε πάρα πολύ το δικαστήριο να αντιληφθεί ότι τα όσα λέει περί

βιασμού από τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν συνάδουν με την κοινή λογική. Δεν μπορεί να γίνουν οι πράξεις που περιγράφει ως βιασμό, έτσι όπως τις λέει η μηνύτρια, διότι ο βιασμός, ο οποίος καταγγέλλεται δεν έχει να κάνει με συνουσία αλλά με άλλες γενετήσιες πράξεις που έτσι όπως περιγράφονται δεν μπορούν να γίνουν αλλά δυστυχώς το δικαστήριο απέρριψε αυτό το αίτημά μας.

Κάποια στιγμή όμως, τα πρακτικά αυτής της δίκης θα γίνουν κτήμα της κοινής γνώμης και θα δείτε πώς θα αλλάξει η κοινή γνώμη, όταν ακούσει τις περιγραφές των υποτιθέμενων βιασμών».

Αναφερόμενος στα επόμενα βήματα της υπεράσπισης, ο ίδιος είπε: «Η αποδεικτική διαδικασία συνεχίζεται, θέτοντας αμείλικτα ερωτήματα στην καταγγέλλουσα και μετά θέλει και ο ίδιος ο Πέτρος Φιλιππίδης να θέσει ερωτήματα στην μηνύτρια. Υπάρχουν 11 άτομα, τα οποία θα είναι μάρτυρες προσωπικότητας του ηθοποιού και ορισμένοι είναι και μάρτυρες ουσίας».

Ακόμα, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος αποκάλυψε τι κάνουν η σύζυγος και ο γιος του ηθοποιού στα διαλείμματα της δίκης: «Η οικογένεια πιστεύει ότι όλα αυτά που καταγγέλλουν εις βάρος του είναι ανυπόστατα. Στα διαλείμματα της δίκης, το παιδί του και η γυναίκα του είναι δίπλα του, μια αγκαλιά και οι τρεις. Είναι συνταρακτικές οι στιγμές που βλέπουμε, όταν αυτοί οι άνθρωποι αγκαλιάζονται και ο ένας είναι δίπλα στον άλλον, μία ανάσα, μία πνοή».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Κωνσταντίνος Καζάκος: «Δεν μπορείς να έρχεσαι στη δουλειά και να κάνεις κακό σε άλλους, δρόμο!»

Γιάννης Αϊβάζης-Μαρία Κορινθίου: Ο μοναδικός λόγος να παρουσιάσουν τηλεοπτική εκπομπή

 Νίκος Μουτσινάς: Απίστευτη – φάρσα από το «Πάμε Δανάη» – Εκνευρίστηκε ο παρουσιαστής

Keywords
Τυχαία Θέματα