Όλγα Κεφαλογιάννη: Συγκινεί το «αντίο» της στη θεία της, Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Με μια πολύ θλιβερή είδηση ξεκίνησε η εβδομάδα, αφού νωρίς το βράδυ της Δευτέρας ανακοινώθηκε ο θάνατος της Μαριάννας Βαρδινογιάννη σε ηλικία 80 ετών. Η γυναίκα που ξεχώρισε και τιμήθηκε για το ατέλειωτο φιλανθρωπικό έργο της και την απεριόριστη αγάπη της για τα παιδιά, έκλεισε για πάντα τα μάτια της, προκαλώντας ανείπωτη θλίψη στο πανελλήνιο.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη ανήκει στην κατηγορία εκείνων που αποχαιρέτησαν δημόσια τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Αυτό που πολλοί δεν γνωρίζουν είναι

ότι η Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO ήταν θεία της πολιτικού, συνεπώς η είδηση του θανάτου της τη βύθισε στο πένθος.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μια φωτογραφία της Μαριάννας Βαρδινογιάννη από το παρελθόν και έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο, μιλώντας με συγκινητικά λόγια για τον άνθρωπο που από την αρχή ως το τέλος της ζωής του δε σταμάτησε να προσφέρει στον πλησίον του και να νοιάζεται για τα παιδιά όλου του κόσμου σαν να ήταν δικά της παιδιά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olga Kefalogianni (@olgakefalogianni)

Η Όλγα Κεφαλογιάννη αποχαιρετάει τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη

«Αγαπημένη μου θεία Μαριάννα, είναι στιγμές, που τα λόγια στερεύουν. Είναι φτωχά, λίγα, αδύναμα να περιγράψουν αισθήματα, μνήμες, αγάπη, θαυμασμό. Αν κάτι πάντα σε χαρακτήριζε, αυτό θα ήταν μια αγκαλιά.

Αγκαλιά αγάπης και στοργής. Αγκαλιά φροντίδας και καλοσύνης. Χωρούσε τους πάντες. Την οικογένεια σου, τα παιδιά σου, όλα τα παιδιά που είχαν ανάγκη. Και αυτή η αγκαλιά προσέφερε ελπίδα, ανακούφιση, ζωή.

Υπήρξες για εμένα σύμβολο, κίνητρο, πηγή έμπνευσης και δημιουργίας. Ο θαυμασμός μου για το ήθος σου ήταν πάντοτε απεριόριστος. Η ανεκτίμητη προσφορά σου στην πατρίδα, το τεράστιο έργο ανθρωπιάς σου θα κρατά τη μνήμη σου ζωντανή για πάντα. Τη μνήμη μιας Μεγάλης Ελληνίδας. Σε αποχαιρετώ με αγάπη και σεβασμό», έγραψε χαρακτηριστικά η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Διαβάστε ακόμα:

Στέλλα Στυλιανού: «Υπέφερα από κρίσεις πανικού, δεν ήξερα πώς να χειριστώ την κατάσταση»

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Συγκλονισμένος από την απώλεια της Μαριάννας Βαρδινογιάννη -«Δύσκολη στιγμή για μένα»

Βρισηίδα Ανδριώτου: Το δημόσιο ξέσπασμα για τις φωτιές -«Βοηθήστε και βουλώστε το»

Keywords
Τυχαία Θέματα