Νατάσα Παζαΐτη για Μαριάννα Βαρδινογιάννη: «Θα μου λείψει το καθαρό βλέμμα σου»

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών στις 24 Ιουλίου του 2023 και ο διαδικτυακός κόσμος έχει «πλημμυρίσει» από συγκινητικά μηνύματα αποχαιρετισμού. Η ίδια υπήρξε ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο που ξεχώρισε μέσα από τη φιλανθρωπική δράση της και την απεριόριστη και ατέλειωτη αγάπη της για τα παιδιά.

Πολλοί είναι οι κύριοι και οι κυρίες της showbiz που είχαν γνωρίσει τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη και έκαναν

συγκινητικές αναρτήσεις στα social media, λέγοντας το δικό τους «αντίο». Ανάμεσά τους και η Νατάσα Παζαΐτη. Δημοσιεύοντας μια κοινή φωτογραφία τους στο προφίλ της μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Εκείνη, όπως κι όλοι όσοι γνώρισαν τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη, έχουν να θυμούνται έναν υπέροχο άνθρωπο με αστείρευτη όρεξη για προσφορά και φροντίδα όσων την είχαν πραγματική ανάγκη.

Η Νατάσα Παζαΐτη αποχαιρετά τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη

«Αγαπημένη Μαριάννα , θα είσαι πάντα δίπλα μας να δίνεις απλόχερα Αγάπη ,Φροντίδα ,Ελπίδα. Θα είσαι πάντα εδώ να φωτίζεις το βλέμμα των αδύναμων παιδιών, των απελπισμένων γονιών που παλεύουν με την ασθένεια.

Για μένα θα είσαι πάντα ζωντανή και αιώνια αγαπημένη. Θα μου λείψει όμως η γλύκα της φωνής σου, το καθαρό βλέμμα, το πλατύ σου χαμόγελο», έγραψε συγκινημένη η Νατάσα Παζαΐτη στην ανάρτησή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Νατάσα Παζαΐτη (@natasapazaitibhc)

Διαβάστε ακόμα:

 Όλγα Κεφαλογιάννη: Συγκινεί το «αντίο» της στη θεία της, Μαριάννα Βαρδινογιάννη

 Γνωστοί Έλληνες αποχαιρετούν τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη: «Έδωσε νέο νόημα στη λέξη “Ελπίδα”»

 Ελένη Γερασιμίδου: «Έπρεπε να χειρουργηθώ, μου αφαίρεσαν κομμάτι πνεύμονα»

Keywords
Τυχαία Θέματα