Ρένια Λουϊζίδου στο Πρω1νό: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν θυελλώδης σαν χαρακτήρας, εκρηκτικός»

Η Ρένια Λουϊζίδου ήταν η σημερινή καλεσμένη του Πρω1νού! Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, με τη Φαίη και τον Γιώργο Λιάγκα για το κίνημα Metoo, το οποίο έχει βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων από τις αρχές του 2021, ενώ αναφέρθηκε και στις συνεργασίες που είχε κάνει με τον Πέτρο Φιλιππίδη, όταν και οι δύο βρίσκονταν στις αρχές της καριέρας τους.

Σχετικά με τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, η Ρένια Λουϊζίδου τόνισε πως ήταν ένα μεγάλο σοκ:

«Είναι πολύ σοκαριστικό. Μερικές φορές λέω δεν υπάρχει δεύτερος τρόπος να το δεις, είναι πάρα πολύ σοκαριστικό. Βεβαίως υπήρχαν ψίθυροι, αλλά κανένα γεγονός χειροπιαστό. Ψίθυροι για συμπεριφορές, όχι για γεγονότα και όχι για τέτοιες ακρότητες. Το μέγεθος, ας πούμε, δε νομίζω ότι κανένας μας το είχε φανταστεί, γιατί είναι άνθρωποι που τους έχουμε στο μυαλό μας με τον Α ή τον Β τρόπο.

Το σοκ ήταν αυτό που κυριάρχησε και θλίψη και λύπη πολλή που ήρθαν σε αυτό το σημείο τα πράγματα, όμως δεν νομίζω ότι πρέπει να είμαστε απολογούμενοι γιατί πολλοί υποστήριξαν ότι τα ξέραμε και δεν το λέγαμε. Εγώ υπερήφανη νιώθω που είχαμε τα κότσια σαν κλάδος να τα πούμε αυτά. Και βεβαίως έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι τα θέατρα ήταν κλειστά και ότι λόγω της καραντίνας είχαμε μπει σε μια διαδικασία ενδοσκόπησης».

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε τη Ρένια Λουϊζίδου για τις συνεργασίες που είχε με τον Πέτρο Φιλιππίδη, η ηθοποιός σχολίασε: «Με τον Πέτρο Φιλιππίδη, στα πρώτα μας χρόνια, έχουμε δουλέψει αρκετά, στα νιάτα μας. Ήταν θυελλώδης σαν χαρακτήρας, εκρηκτικός. Όχι αυτό που κατέληξε να διαχειριζόμαστε. Μερικές φορές μου φαίνεται ότι όλα αυτά δεν έχουν να κάνουν με τίποτα άλλο πέρα από την εξουσία. Αυτό συμβαίνει πάντα προς μία κατεύθυνση. Το κάνει κάποιος που τον παίρνει να το κάνει».

Δείτε στο βίντεο τη συνέντευξη της Ρένιας Λουϊζίδου στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμα:

Βασίλης Κούκουρας: «Έχω δεχτεί πισώπλατα μαχαιρώματα»

Ζέτα Καραγιάννη: Θλίψη στην κηδεία της δημοσιογράφου που «έφυγε» στα 51 χρόνια της

Κατερίνα Στικούδη: Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο – Τι συνέβη;

Keywords
Τυχαία Θέματα