7 superfoods που ενισχύουν το ανοσοποιητικό

Η θερμοκρασία έχει αρχίσει να πέφτει, η μέρα μικραίνει και όλα στην ατμόσφαιρα δείχνουν ότι η fall season είναι εδώ, γι’ αυτό φροντίστε τους εαυτούς σας με αυτά τα θαύματα της φύσης.

1 Μπρόκολο

Πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, με ιδιαίτερη ευεργετική επίδραση στον οργανισμό, το οποίο θα το βρείτε on a bugdet και μπορείτε να το συνδυάζετε άψογα με αρκετές γευστικές επιλογές, και για ένα quick lunch, αλλά και για βραδινό.

2 Καρύδια

Η σουπερ-τροφή που καταναλώνουν τα άτομα που ζουν περισσότερα χρόνια, καθώς περιέχουν πολλά και

σημαντικά θρεπτικά συστατικά, ιδίως ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, που είναι απαραίτητα για τη βέλτιστη υγεία. Εντάξτε τα στη ζωή σας τουλάχιστον 3 φορές την βδομάδα.

3 Κουνουπίδι

Είναι χαμηλό σε υδατάνθρακες, υψηλό σε φυτικές ίνες και πλούσιο σε Ω3. Ενώ αποτελεί και τέλειο σνακ, καθώς εάν το κόψετε σε μικρά κομμάτια, και το τοποθετήσετε στο φούρνο, μαζί με άλλα λαχανικά ή και μόνο του θα μετατραπεί σε μία super healthy επιλογή για όλες τις ώρες.

4 Μήλα

Δεν είναι τυχαίο το παλιό ρητό «Ένα μήλο την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα», καθώς είναι μια άριστη πηγή βιταμινών, πλούσια σε αντιοξειδωτικές ουσίες, που διατηρούν τον οργανισμό σε εξαιρετικά επίπεδα. Συνδυάστε το με φυστικοβούτυρο και ξηρούς καρπούς για μέγιστη απόλαυση.

5 Γλυκοπατάτα

H τάση των τελευταίων χρόνων που ήρθε για να μείνει και συνιστάται από όλους τους διατροφολόγους και μάλιστα όχι αδίκως. Αποτελεί πηγή βιταμίνης Α, σιδήρου και έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

6 Ρόδι

Το ενεργητικό φρούτο που βοηθάει στην κίνηση του εντέρου, αλλά θεωρείται και κατασταλτικό για την αντιμετώπιση μικροβίων, ενώ παράλληλα μειώνει την κακή χοληστερόλη και χαρακτηρίζεται ως αντικαρκινικό.

7 Κολοκύθα
Βοηθάει στην όραση, προστατεύει την καρδιά, προσφέρει λάμψη στο δέρμα σας, θεωρείται αντιφλεγμονώδης, ακόμα να την καταναλώσετε;

The post 7 superfoods που ενισχύουν το ανοσοποιητικό appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα