3 συμβουλές για τα μαλλιά σας που φριζάρουν με τις βροχές

Μαζί με τις ομπρέλες, τις μπότες και τα αδιάβροχά σας, φροντίστε να εφαρμόσετε τα παρακάτω tips στα μαλλιά σας για να μην μοιάζετε με την Monica Geller των Friends στα Barbados.

Βήμα 1: Προστατέψτε τα από τη φθορά

Ξεκινήστε το styling εφαρμόζοντας (όπως θα έπρεπε να κάνετε πάντα) ένα θερμοπροστατευτικό προϊόν (μπορεί να είναι και κρέμα, λάδι ή να έχει οποιαδήποτε άλλη μορφή). Προστατεύει τα μαλλιά από τη φθορά η οποία προκαλεί ακόμα περισσότερο φριζάρισμα αλλά δημιουργεί και

ένα φιλμ γύρω από την τρίχα που την προστατεύει και από την υγρασία.

Βήμα 2: Βάλτε γαλάκτωμα

Συνεχίστε με μικρή ποσότητα γαλακτώματος για προστασία ενάντια στο φριζάρισμα και ξεχάστε τη λακ, τον αφρό και τα λοιπά προϊόντα styling. Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό για maximum προστασία από το φριζάρισμα αλλά στην ουσία, τα πολλά προϊόντα κάνουν τα μαλλιά σας να φριζάρουν περισσότερο. Λίγες σταγόνες ορού μόνο στις άκρες αρκούν.

Βήμα 3: Στεγνώστε τα εντελώς.

Μην αφήσετε ούτε ίχνος υγρασίας και περιμένετε μέχρι να κρυώσουν τελείως πριν βγείτε. Αν βιάζεστε απλά γυρίστε το σεσουάρ σας στον κρύο αέρα. Ακόμα και ελάχιστη υγρασία θα κάνει τα μαλλιά σας να διπλασιαστούν σε όγκο.

Extra tip: Μην τα ακουμπάτε/πιάνετε συνέχεια! Η ιδέα ότι τα έλαια από τα χέρια σας θα εξαλείψουν το φριζάρισμα είναι πολύ κακή και λάθος. Τα χέρια σας αφενός μεταφέρουν ηλεκτρισμό και αφετέρου ανοίγουν τα λέπια της τρίχας και αυτό …ναι, ναι οδηγεί στο φριζάρισμα.

The post 3 συμβουλές για τα μαλλιά σας που φριζάρουν με τις βροχές appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα