Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 7/-11/1

Άλλη μια εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης μας από το Πρω1νό. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου, επιβραβεύοντάς την με τη θετική σου ψήφο.

Δευτέρα 7/1

Το καρό πουκάμισο δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα, ανεξάρτητα από τις τάσεις που μας επιβάλουν κάθε σεζόν οι σχεδιαστές. Γι’ αυτό και θα πρέπει να το έχετε όλες στην γκαρνταρόμπα σας, αφού είναι κατάλληλο τόσο για πρωινές, όσο και για βραδινές εμφανίσεις. Όλα, όπως σας έχουμε πει εξάλλου πολλές φορές, είναι θέμα

σωστού συνδυασμού. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας, επιλέγοντας ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB που αποτελείται από ένα καρό πουκάμισο σε μαύρο και μπορντό, με μια ψηλόμεση leather look φούστα σε άλφα γραμμή που καταλήγει κάτω από το γόνατο. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μια μαύρη western ζώνη με διπλή αγκράφα, επίσης BSB, ένα λεπτό κολιέ που καταλήγει σε τρίγωνο με διακοσμητικά κρύσταλλα, Art Wear Dimitriadis και ένα ζευγάρι μαύρες δερμάτινες μπότες μυτερές με χοντρό τακούνι, Mark Milan. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell, το Bronzing Powder No 02 της Seventeen ως highlighter, το ρουζ Blush Trio από την εταιρεία Anastasia Beverly Hills και στα χείλη δυο κραγιόν το Matte Passion No 66 της Milani και το Rouge Rouge RD 308, Toffee Apple της Shiseido. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος έφτιαξε τα super sleek ίσια μαλλιά της Φαίης μας με τη χωρίστρα στη μέση και τα έβαλε πίσω από τα αυτιά -αν θέλετε να τα αντιγράψετε κι εσείς, δείτε πως μπορείτε να τα κάνετε βήμα βήμα, κλικάροντας ΕΔΩ.

Τρίτη 8/1

Τα off-the-shoulder ρούχα τα βλέπουμε παντού και τα αγαπάμε πολύ γιατί τους τρεις παρακάτω λόγους: Είναι σούπερ στιλάτα, απίστευτα θηλυκά και πολύ κομψά. Αν δεν έχετε ακόμα κάποιο στην γκαρνταρόμπα σας ήρθε η ώρα να το κάνετε γιατί δεν υπάρχει γυναίκα που δεν την κολακεύει αυτό το στιλ -ναι, πιστέψτε μας. Σε αυτό το trend έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, τη δεύτερη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας, επιλέγοντας ένα φόρεμα από την εταιρεία Access, off-the-shoulder, μακρυμάνικο, στενό, μίνι σε κυπαρισσί – χωρίς αμφιβολία αποτελεί μια από τις ωραιότερες αποχρώσεις του πράσινου και είναι ιδανική για τις χειμωνιάτικες ημέρες. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι ταμπά καστόρινες μπότες, μυτερές με πολύ χαμηλό τακούνι, σε 3/4 μήκος από τα καταστήματα Zara. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις βλεφαρίδες Whispies Faux Mink της Ardell, το μολύβι Softline Smoky, Waterproof Eye Pencil, No 31, Dark Brown της Radiant και στα χείλη το Teen Dream, Patentpolish Lip Pencil της εταιρείας MAC. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε ανάλαφρα μαλλιά με γυριστές άκρες, ένα χτένισμα που σας προτείνουμε να ακολουθήσετε κι εσείς αφού ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις, καθημερινές και επίσημες.

Τετάρτη 9/1

Τα πουλόβερ και το βελούδινα ρούχα είναι χωρίς καμία αμφιβολία δυο από τις πιο hot τάσεις της σεζόν και σας προτείνουμε να τις ακολουθήσετε πιστά. Τα πρώτα σας δίνουν ζεστασιά, κάτι που χρειάζεστε αυτό το διάστημα μια και η θερμοκρασία είναι πολύ χαμηλή και τα δεύτερα απογειώνουν το look σας με μια δόση πολυτέλειας. Σε αυτές τις δύο τάσεις έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας, επιλέγοντας ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB που αποτελείται από ένα μπλέ ρουά κρουαζέ πουλόβερ με διακοσμητικό κόμπο στο μπροστινό μέρος και ανοιχτό ντεκολτέ και ένα μαύρο βελούδινο skinny παντελόνι. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μια μαύρη καστόρινη ζώνη με μια αγκράφα διακοσμημένη με μαύρα κρύσταλλα και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα μυτερά booties, μαύρα, βελούδινα με ασημένια παγιέτα Mark Milan. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell, τις σκιές και το bronzer με το Balm Desert της εταιρείας The Balm, το highlighter OfraXNikkietutorials και στα χείλη το κραγιόν Rouge Volupte Shine No 30 της YSL. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε κυματιστά μαλλιά με χωρίστρα στη μέση, ένα χτένισμα που σας προτείνουμε να ακολουθήσετε κι εσείς αφού ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις, καθημερινές και επίσημες.

Πέμπτη 10/1

Το ροζ nude είναι μια από τις πιο hot αποχρώσεις της σεζόν -για την ακρίβεια το τελευταίο διάστημα οι σχεδιαστές δείχνουν πως την λατρεύουν γι’ αυτό και της δίνουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις συλλογές τους -και σας προτείνουμε να την υιοθετήσετε κι εσείς αν θέλετε ένα κοριτσίστικο και σικ αποτέλεσμα. Είτε total, κάνοντας ένα μονόχρωμο look, είτε επιλέγοντας ένα ρούχο ή αξεσουάρ. Σε αυτή την απόχρωση έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τέταρτη ημέρα αυτής της εβδομάδας, επιλέγοντας ένα ροζ nude σύνολο από την εταιρεία Zini που αποτελείται από ένα πουλόβερ με χοντρή πλέξη, ελαφρώς ζιβάγκο με τρουακάρ μανίκι με μια φούστα midi κλος με παγιέτες. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα μαύρο λεπτό ζωνάκι και ένα ζευγάρι nude περλέ ψηλοτάκουνες μυτερές γόβες, Dukas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell, τις σκιές από την παλέτα Mischief Minx της MAC, τo highlighter από την παλέτα Be A Light της Becca και στα χείλη το κραγιόν Luxe Matte Lip Color, Nude Reality της Bobbi Brown και στη μέση των χειλιών για έξτρα λάμψη λίγο υγρό highlighter, Νο 02 Metals της Golden Rose.Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε μαλλιά με όγκο, ανάλαφρες άκρες και χωρίστρα στο πλάι, ένα χτένισμα που σας προτείνουμε να ακολουθήσετε κι εσείς αφού ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις, καθημερινές και επίσημες.

Παρασκευή 11/1

Τα 90’s αποτελούν χωρίς καμία αμφιβολία μια από τις πιο hot τάσεις της σεζόν και σας προτείνουμε να την υιοθετήσετε πιστά. Ναι, σας έχουμε πει πολλές φορές πως οι σχεδιαστές λατρεύουν να εμπνέονται από τις προηγούμενες δεκαετίες και να τις προσαρμόζουν στο σήμερα. Λατρεμένο fashion icon η Julia Roberts στο Pretty Woman και τα ρούχα και αξεσουάρ που φορούσε, όπως τα κοστούμια της που έχουν μείνει στην ιστορία. Σε αυτή την τάση έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τελευταία ημέρα αυτής της εβδομάδας, επιλέγοντας ένα σύνολο από την εταιρεία Desiree Fashion που αποτελείται από ένα μακρύταλο σακάκι και μια μίνι φούστα σε μπλε ραφ καρό. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα μαύρο λεπτό ζιβάγκο πουλοβεράκι του ίδιου brand, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε σιέλ απόχρωση με διακοσμητικά κρύσταλλα, Art Wear Dimitriadis, οπάκ μαύρο καλσόν και ένα ζευγάρι μαύρες καστόρινες μπότες, μυτερές με χοντρό τακούνι, Mark Milan. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τη σκιά με το Long Lasting Stick, 8 Hours No- Transfer Eyeshadow, No 34 της Kiko Milano, τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell, τις γυαλάδες με το Highlighting Powder, Pink Glow της Bobbi Brown και στα χείλη το ματ κραγιόν Rouge Pur Couture The Matts, No 221 της YSL. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε κυματιστά μαλλιά με χωρίστρα στη μέση, ένα χτένισμα που σας προτείνουμε να ακολουθήσετε κι εσείς αφού ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις, καθημερινές και επίσημες.

Keywords
εμφάνιση, εμφάνιση, beverly hills, bobbi brown, julia roberts, εταιρεία, bsb, art, milan, beverly, hills, rouge, apple, shiseido, super, access, zara, dream, mac, ysl, ροζ, midi, dukas, light, color, golden, rose, fashion, icon, julia, pretty, woman, μπλε, long, stick, hours, milano, pink, ματ, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, στρατος, τελος του κοσμου, εξτρα, ξανα, μποτες, αλφα, αξεσουαρ, βημα, γοβες, γυναικα, θεμα, μοδα, ρουχα, ωρα, apple, bsb, dukas, icon, julia, mac, ysl, zara, ασημενια, απιστευτα, αυτια, βλεφαριδες, γωγω, γονατο, δευτερα, διαστημα, δειτε, υπαρχει, εβδομαδα, εταιρεία, ζιβαγκο, ζωνη, θηλυκα, ισια μαλλια, κυπαρισσι, κοστουμια, λαμψη, μαυρο, μακιγιαζ, μαλλια, ματ, μηκος, μινι, μπλε, μπορειτε, παντα, υπογραφη, ροζ, πρωταγωνιστες, ρολο, σεζον, σκουλαρικια, στυλιστα, σουπερ, ταση, τριτη, χειλη, ψηλοτακουνα, access, art, super, beverly, beverly hills, bobbi brown, color, δημητρης, dream, εμφανισεις, fashion, golden, hills, υγρο, julia roberts, light, long, μεινει, midi, milan, milano, ογκο, hours, woman, pink, pretty, rose, rouge, shiseido, θερμοκρασια, χοντρη, ζευγαρι, stick
Τυχαία Θέματα