Power of Love: Αποχώρησε με κλάματα από το πλατό η Έλενα Πολυχρονοπούλου!

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου εξέφρασε την ενόχληση της για τον Βασίλη Χαλκιά, ο οποίος δεν ανταποκρίνεται στο φλερτ της. Μάλιστα, σε συζήτηση που είχε με συμπαίκτριες της, ξεκαθάρισε πως δεν ενδιαφέρεται πια και θα πάψει να τον διεκδικεί.

«Έρχονται όλοι και με κοιτάνε, με αγκαλιάζουν. Τα παιδιά είναι ένθερμα κι εκείνος είναι στον κόσμο του. Μια, δυο, τρεις, δέκα… φτάνει. Ναι, για τον Βασίλη λέω κι επειδή στεναχωριέμαι κιόλας, φτάνει! Για να έφυγαν και να πήγαν εκεί, σημαίνει

ότι βρίσκουν το ενδιαφέρον εκεί. Ας κάτσουν εκεί», τόνισε.

Στη συνέχεια ο Βασίλης πλησίασε την Έλενα και της εξήγησε πως έφυγε γιατί είχε κανονίσει μαζί με τους συμπαίκτες του για να πάνε στο σπίτι των κοριτσιών. Η δικαιολογία αυτή δεν άρεσε ιδιαίτερα στην Έλενα, η οποία όμως όπως φαίνεται θα δώσει ακόμη μια ευκαιρία στον Βασίλη.

Στο αποψινό Gala του Power of Love η Έλενα εξέφρασε την απογοήτευση της για τον Βασίλη: «Θεωρώ ότι όταν επιλέγεις κάποιον για το κόκκινο δωμάτιο δείχνεις ένα ενδιαφέρον… Μετά επιλέγεις μια άλλη, μια κρύο μια ζέστη, εμένα αυτό με κουράζει. Εγώ έχω δείξει ότι με ενδιαφέρει ερωτικά ο Βασίλης. Είμαι εκεί και είμαι επίμονη. Ξενέρωσα… μετά. Πριν κατηγορήθηκε ότι η Κατερίνα παίζει με τρεις. Όλα τα αγόρια παίζουν με τρεις και εμένα αυτό με κουράζει…», είπε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα, λίγο αργότερα όταν η κουβέντα πήγε στον Γιάννη και τη συμπεριφορά του μέσα στο παιχνίδι, ξέσπασε σε κλάματα και αποχώρησε από το πλατό, καθώς ένιωσε έντονη δυσφορία.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Αποκάλυψη: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός χώρισε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου όταν έγινε γνωστός ο γάμος της!

Keywords
Τυχαία Θέματα