Τα χτενίσματα του weekend που θα δημιουργήσετε σε 5 λεπτά

Είμαι σίγουρη ότι το weekend θα βγείτε. Για έναν καφέ με τις φίλες σας, ένα γεύμα, ένα brunch την Κυριακή το πρωί. Φυσικά υπάρχει πάντα η περίπτωση να δεχτείτε φίλους στο σπίτι. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είστε περιποιημένη, όχι με εξεζητημένο τρόπο αλλά chic. Το χτένισμα σας για παράδειγμα μπορεί να είναι τέλειο αν και θα σας πάρει λίγα μόνο λεπτά για να το δημιουργήσετε.

Θα χρειαστείτε

μια κορδέλα, ένα φουλάρι ή ένα αξεσουάρ.

Δείτε τα ωραιότερα

Preppy Look: Είναι ότι πιο απλό αλλά και ότι πιο ωραίο και κομψό. Απλά παίρνετε δύο τούφες και τις στερεώνετε στο πίσω μέρος με μια μαύρη βελούδινη κορδέλα.

Μισά Μισά: Ένα χαριτωμένο και όμορφο χτένισμα που συνδυάζει τον κότσο ψηλά και τους κυματισμούς στα μαλλιά. Αν δεν έχετε χρόνο να δημιουργήσετε το wavy look με το ειδικό σίδερο απλώστε μικρή ποσότητα salt spray από τη μέση περίπου μέχρι τις άκρες για να χαρίσετε όγκο. Στη συνέχεια χωρίστε τα μαλλιά σας στα δύο και πιάστε το πάνω μέρος σε έναν κότσο στην κορυφή. Χρησιμοποιήστε σπρέι χτενίσματος για δυνατό κράτημα ώστε να παραμείνει στη θέση του όλη μέρα.

Ανέμελος κότσος με φουλάρι: Είναι πάντα μια υπέροχη ιδέα ειδικά αν δεν προλαβαίνετε να λουστείτε. Απλώστε dry shampoo, πιάστε σε έναν χαλαρό κότσο και στερεώστε το φουλάρι αφήνοντας στο πίσω μέρος τις δύο του πλευρές ελεύθερες.

Χαλαρή Αλογοουρά: Θα σας πάρει μόλις μερικά δευτερόλεπτα για να δημιουργήσετε το συγκεκριμένο χτένισμα. Πιάστε μια χαλαρή, χαμηλή αλογοουρά και στερεώστε την με ένα μεταλλικό αξεσουάρ. Αφήστε δύο μικρές τούφες να ακουμπούν στο πρόσωπο σας.

Πολύ χαμηλός κότσος: Ένα τέλειο χτένισμα κατάλληλο για όσες έχουν μακριά μαλλιά. Αρχικά απλώστε σε όλη την επιφάνεια σπρέι φιξαρίσματος και στη συνέχεια πιάστε τα μαλλιά σας σε μια χαμηλή χαλαρή αλογοουρά. Δημιουργήστε μια πλεξούδα και στερεώστε την με ένα λαστιχάκι. Γυρίστε την πλεξούδα προς τα πάνω και στερεώστε την στο λαστιχάκι της αλογοουράς. Τέλος πάρτε μια μικρή τούφα για να καλύψετε την βάση της αλογοουράς ώστε να μην φαίνονται τα hairbands.

Διαβάστε ακόμη:

Ο hot Zac Efron έβαψε τα μαλλιά του platinum blonde!

Προστατεύστε τα χέρια σας από το κρύο και την υγρασία ακολουθώντας τις συμβουλές των experts

Keywords
Τυχαία Θέματα