Προβλέψεις Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Οι οικονομικές έγνοιες σας δημιουργούν ανασφάλεια και αυτό που θέλετε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο αυτή τη στιγμή είναι να βάλετε σε τάξη τις όποιες εκκρεμότητες για να νιώσετε σιγουριά. Η σωστή οργάνωση που σας διακρίνει όταν παίρνετε κάτι απόφαση θα σας βοηθήσει.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Επειδή τον τελευταίο καιρό άλλαξαν πολλά για

εσάς, πάντα με τα δεδομένα ενός ταύρου που λατρεύει τη σταθερότητα, χρειάζεστε το χρόνο σας για να εμπεδώσετε να νέα δεδομένα και να βρείτε τα πατήματά σας. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις και σύντομα θα απολαμβάνετε τη νέα σας καθημερινότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Είστε οι άνθρωποι της μεγάλης ιδέας, όμως για να καταφέρετε να την κάνετε πράξη πρέπει να γίνεται πολύ πρακτικοί και να μετρήσετε με μεγάλη σύνεση τα υπέρ και τα κατά αυτών που έχετε στο μυαλό σας. Είναι χρήσιμο να βρείτε τους σωστούς συνεργάτες και να επιζητήσετε συμβουλές από ανθρώπους που πραγματικά εμπιστεύεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Έχετε μια τάση να νιώθετε αδικημένοι και να σας πιάνει το παράπονο, όμως αν δείτε καθαρά την εικόνα και «βγείτε έξω από το κουτί» θα διαπιστώσετε πως τον τελευταίο καιρό περισσότερο εσείς δεν αρπάξατε ευκαιρίες που σας προσφέρθηκαν, παρά δεν σας δόθηκαν ευκαιρίες. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για την επόμενη πρόκληση που θα εμφανιστεί.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Στις προσωπικές σας σχέσεις συχνά είστε σαρωτικοί. Κι αυτό κάνει κάποιες φορές τους συντρόφους σας να είναι πιο μαζεμένοι και να μην παίρνουν τις πρωτοβουλίες που ίσως θα θέλατε. Δώστε χώρο και χρόνο σε αυτούς που αγαπάτε για να μην νιώθουν καταπίεση.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Δεν φοβάστε να πάρετε ρίσκα όταν νιώθετε πως μπορείτε να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις -και τη δεδομένη περίοδο η αυτοπεποίθηση και η πίστη στις ικανότητές σας είναι ενισχυμένη. Σημαντικοί άνθρωποι έχουν δείξει να σας εκτιμούν και να σας εμπιστεύονται και αυτό σας κάνει να νιώθετε πιο έτοιμοι για το επόμενο βήμα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Ένα δίλημμα που αφορά την προσωπική σας ζωή –τη σχέση σας ή κάποιες οικογενειακές ισορροπίες- σας προβληματίζει γιατί πραγματικά δεν είστε μέσα σας σίγουροι για το ποιο θέλετε να είναι το επόμενο βήμα σας. Επειδή το ένστικτό σας είναι σχεδόν αλάνθαστο, ακολουθήστε το.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Εδώ και καιρό νιώθατε μια ανάγκη να ανανεωθείτε. Να αλλάξετε από τα μαλλιά μέχρι τη γκαρνταρόμπα σας, να δοκιμάσετε νέα χόμπι, να ξεκινήσετε κάποιο άθλημα ή είδος άσκησης, να βγείτε σε μέρη που δεν είχατε ξαναπάει, να ταξιδέψετε. Ήδη έχετε κάνει κάποια από αυτά και η διαδικασία αυτή σας κάνει να νιώθετε όμορφα. Συνεχίστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Ενώ είστε γελαστοί, έξω καρδιά και σπάνια γκρινιάζετε, τελευταία σας έχει πιάσει η πιο σκοτεινή σας φάση και έχετε μια μελαγχολία. Μην την αφήσετε να σας καταβάλει, φορέστε το πιο λαμπερό σας χαμόγελο και αποφύγετε να συναναστρέφεστε με ανθρώπους που σας χαλούν τη διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Όταν καταφέρνετε κάτι που έχετε καιρό στο μυαλό σας και έχετε κοπιάσει για αυτό, η επιτυχία όχι απλά σας ανεβάζει το ηθικό, αλλά σας κάνει να στοχεύετε ακόμα ψηλότερα. Χαρείτε αυτό που κατακτήσατε και δώστε στον εαυτό σας ένα μικρό περιθώριο να χαλαρώσει πριν του βάλετε πάλι δύσκολα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Τον τελευταίο καιρό τίποτα δεν γίνεται εύκολο για εσάς, ακόμα και τα πιο απλά απαιτούν προσήλωση και κόπο από την πλευρά σας κι αυτό σας έχει κουράσει. Έρχεται, όμως, η στιγμή που θα ανταμειφθείτε για την υπομονή και το σθένος που δείξατε, καθώς η τύχη σας χαμογελά και φέρνει μια εξέλιξη που σας γεμίζει χαρά.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Η πιο σημαντική υποχρέωση της σημερινής μέρας είναι να φανείτε ειλικρινείς πρώτα με τον ίδιο σας τον εαυτό. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να είστε σωστοί απέναντι και σε φίλους, συνεργάτες και οικογένεια και να μην τους χρεώσετε κάτι για το οποίο δεν ευθύνονται.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα