Κατερίνα Γκαγκάκη: Πώς κατάφερε να είναι πιο ανανεωμένη και λαμπερή από ποτέ

Η Κατερίνα Γκαγκάκη αναμφίβολα είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες της showbiz. Μιλώντας στο περιοδικό People αποκάλυψε πως τα τελευταία χρόνια έχει γίνει σχολαστική με την περιποίηση της επιδερμίδας της ακολουθώντας πιστά τις συμβουλές της αισθητικού Θεανώς Μπέλλα, ενώ φέτος έβαλε ξανά στο πρόγραμμά της τη γυμναστική.

«Το καλύτερο tip για την επιδερμίδα είναι αναμφισβήτητα το καλό ντεμακιγιάζ και η λοσιόν μετά που εξισορροπεί το pH της επιδερμίδας
και είναι στα SOS της Θεανώς. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου δεν έχω κοιμηθεί ούτε μία φορά με μακιγιάζ. Κατά καιρούς ασχολούμαι σχολαστικά με την επιδερμίδα μου βάζοντας σέρουμ, εξειδικευμένες κρέμες και κάνοντας μάσκες ομορφιάς. Φυσικά υπάρχουν περίοδοι που είμαι λίγο τεμπέλα και δεν ακολουθώ το σωστό πρόγραμμα περιποίησης. Όμως, χειμώνα καλοκαίρι δεν παραλείπω ποτέ να βάζω αντηλιακή κρέμα. Φέτος ξεκίνησα πάλι να γυμνάζομαι κάνοντας τρεις φορές την εβδομάδα pilates. Και στο παρελθόν είχα παρακολουθήσει μαθήματα, αλλά το είχα σταματήσει.», τόνισε.

Διαβάστε ακόμη:

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Φωτογραφίζει τις κόρες της να χαϊδεύουν τη φουσκωμένη κοιλίτσα της!

Ο Βαγγέλης Γερμανός μιλάει για το πρόβλημα υγείας που τον έστειλε στην εντατική!

Keywords
Τυχαία Θέματα