Chiara Ferragni: Τι τρέχει με το μωράκι της; Όλα όσα αποκάλυψε η ίδια!

Η Chiara Ferragni διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Εμείς πιστεύαμε πως όλα πηγαίνουν καλά με την εγκυμοσύνη της αλλά η ίδια μας ενημέρωσε πως τελευταία αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με το μωρό της.

Συγκεκριμένα η Chiara δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία γράφοντας στη λεζάντα: «Αυτές οι δύο τελευταίες μέρες ήταν θολές. Το πρωί της Τετάρτης είχαμε το συνηθισμένο ραντεβού για υπέρηχο και ο γυναικολόγος μας ανακάλυψε πως η κοιλίτσα του Leo δεν μεγαλώνει τόσο πολύ όσο θα έπρεπε, ίσως επειδή έχει γεράσει

ο πλακούντας και δεν λειτουργεί σωστά. Με έβαλαν στο κρεβάτι, και πρέπει πραγματικά να χαλαρώσω (έπρεπε να ακυρώσω όλες τις δουλειές που είχα κανονίσει εδώ) και πρέπει τώρα να επισκέπτομαι δύο φορές την εβδομάδα τον γιατρό για να είμαι σίγουρη ότι ο Leoncino είναι καλά. Επισκευτήκαμε τον γιατρό σήμερα και τα αποτελέσματα είναι καλύτερα, ξεκουράζεται και μεγαλώνει δυνατός. Σας ευχαριστώ που ήσαστε κοντά μου και ζητώ συγνώμη που τα feed μου δεν θα είναι τόσο ενδιαφέροντα ως συνήθως.»

Σήμερα η Chiara δημοσίευσε ακόμα μια φωτογραφία και τα νέα ήταν πιο αισιόδοξα: «34 εβδομάδες σήμερα και μόλις τελείωσε ακόμα μια επίσκεψη και ο Leo μεγαλώνει σωστά. Άντεξε εκεί μέσα μωράκι μου. Σας ευχαριστώ που με κάνετε να νιώθω καλά.»

Keywords
Τυχαία Θέματα