Πασίγνωστη ηθοποιός αποκαλύπτει: «Ήθελα να πηγαίνω στα σπίτια άλλων -που είχαν φαγητό, είχαν τηλεόραση, ενώ εμείς δεν είχαμε»

Συνέντευξη στο περιοδικό People παραχώρησε η Sarah Jessica Parker, η οποία μεταξύ άλλων, μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που βίωσε. Ανέφερε πως η οικονομικές δυσκολίες την ανάγκαζαν να πηγαίνει σε σπίτια φίλων για φαγητό.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα:

Τα κινήματα #MeToo και #Time’s Up έφεραν στην επιφάνεια το πόσο συχνά οι γυναίκες πέφτουν να «φάνε» η μία την άλλη.

Όσο κάναμε το SATC, αναρωτιόμουν

όλη την ώρα «Γιατί όλος ο κόσμος μάς θέλει να τσακωνόμαστε;». Κανείς δεν ρωτούσε αν οι άντρες στο Sopranos δεν τα πήγαιναν καλά μεταξύ τους. Αλλά έχει πιο ενδιαφέρον να φαντάζεσαι γυναικοκαβγάδες, κάτι που είναι πολύ μειωτικό για τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τη σχέση των γυναικών μεταξύ τους.

Πώς ήσουν ως κορίτσι;

Ντροπαλή αλλά όχι από κόμπλεξ. Άκουγα πολύ. Όλη μέρα ονειρευόμουν, φανταζόμουν μια διαφορετική ζωή. Από τότε που ήμουν παιδί έλεγα «όταν φύγω από εδώ…». Ήθελα να πηγαίνω στα σπίτια άλλων που είχαν φαγητό γιατί δεν είχαμε εμείς στο δικό μας σπίτι. Εκείνοι είχαν τηλεόραση. Είχαν ωραία έπιπλα και σεντόνια σεταρισμένα μεταξύ τους. Τα πατώματα ήταν καθαρά.

Ήσουν ένα από τα οκτώ παιδιά μιας οικογένειας με οικονομικές δυσκολίες. Τι ήταν αυτό που σε έκανε να θέλεις να πετύχεις;

Νομίζω πως ο τρόπος που μεγάλωσα έπαιξε μεγάλο ρόλο. Δούλεψα πρώτη φορά στα 8 μου χρόνια (στην τηλεοπτική σειρά The Little Match Girl (σ.σ. Το Κοριτσάκι με τα Σπίρτα) και πληρώθηκα 500 ευρώ. Μου έδιναν επίσης 5 ευρώ κάθε μέρα για να αγοράσω φαγητό. Μπορούσα να πάρω ένα μπέργκερ και μια μερίδα τηγανητές πατάτες από τα McDonald’s με λιγότερο από ένα δολάριο και ένα παγωτό από τα Baskin–Robbins μόλις με 25 σεντ. Έτσι, έβαζα στην άκρη 4 δολάρια τη μέρα και ήξερα πως θα πάρω άλλα 500, που θα έμπαιναν στο λογαριασμό μου στην τράπεζα. Ένιωθα πως αυτό θα ήταν το εισιτήριό μου για μια άλλη ζωή και το λάτρευα.

Έχεις πει πως θέλεις τα παιδιά σου να ζήσουν την εμπειρία τού να επιθυμούν πολύ κάτι, παρόλο που μεγαλώνουν σε πολύ διαφορετικές συνθήκες.

Πιστεύω πως η αξία τού να δουλεύεις για κάτι είναι ανυπολόγιστη. Είναι καλό για εκείνους το να εκτιμούν κάτι, να ενθουσιάζονται με αυτό, να μην το θεωρούν δεδομένο και εύκολο. Όταν γράφουν το γράμμα τους στον Άγιο Βασίλη κάθε χρόνο, καταγράφουν πέντε πράγματα και είναι όλα κάτι που θέλουν πάρα πολύ.

Διαβάστε ακόμη:

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Φωτογραφίζει τις κόρες της να χαϊδεύουν τη φουσκωμένη κοιλίτσα της!

Ηθοποιός αποκαλύπτει για την Σπυροπούλου: “Δεν με νοιάζει τι έκανε στο κρεβάτι της, αλλά…”

Keywords
Τυχαία Θέματα