Προβλέψεις Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου

Τι λένε τα άστρα για τη σημερινή ημέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Δεν ξέρουμε πως το καταφέρνεις να μη μιλάς καθόλου και να μην αντιδράς ούτε και λίγο σε όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω σου. Αν τα πράγματα συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό θα ξεσπάσεις και θα το πληρώσουν όλοι.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Δεν σου αρέσουν τα ημίμετρα στις σχέσεις, ούτε καλύπτεσαι με άτομα που μπαινοβγαίνουν από τη ζωή σου όποτε το θέλουν. Συνέχισε να ψάχνεις αυτούς που θα παραμείνουν δίπλα σου ό,τι κι αν συμβεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Το τελευταίο διάσημα η αυτοπεποίθησή σου έχει χτυπήσει κόκκινο, τα πας

τέλεια με τον εαυτό σου και αισθάνεσαι σούπερ ποθητές. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με όσους σε περιστοιχίζουν. Μια πλήξη και μια βαρεμέρα που δεν λέει να τελειώσει με τίποτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Όσο ξέρεις πως η καρδιά σου μπορεί ακόμη να χτυπάει σαν ταμπούρλο για κάποιον, ούτε η απόσταση, ούτε η απώλεια μπορεί να σου στερήσει το πώς ένιωσες και νιώθεις. Για μια φορά νιώσε τι ευλογία είναι που έζησες κάποιες στιγμές αντί να καταριέσαι που δεν κράτησαν!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Κοίταξε μπροστά στους επόμενους στόχους (προσωπικούς και επαγγελματικούς) που σε περιμένουν. Είναι εκεί. Σου κλείνουν το μάτι κάθε δευτερόλεπτο. Κυνήγησε τους με πάθος, ανεξάρτητα του τι μπορεί να σου συνέβη τις άλλες φορές που προσπάθησες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Υποσχέσου στον εαυτό σου πως από εδώ και στο εξής θα κυνηγάς μόνο τους στόχους και τις φιλοδοξίες που ξέρεις πως θα σε κάνουν να φουσκώνεις από την υπερηφάνεια αν τους πετύχεις στο τέλος. Ποτέ ξανά πρωταγωνιστής στα όνειρα άλλων.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Έχεις διάθεση για κοινωνικότητα και χαλαρούς ρυθμούς σήμερα. Κάνε τη δουλειά σου και κατόπιν χαλάρωσε στο σπίτι, ή βγες με τους φίλους σου που έχεις πολύ καιρό να τους δεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Προσπάθησε να αποκλείσεις από το μυαλό σου τις λέξεις χρήμα, αμοιβή, φόρος, λογαριασμοί για το επόμενο διήμερο, χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα που διαθέτεις για να το καταφέρεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Θες απεγνωσμένα να ερωτευτείς -ναι, νιώθεις απόλυτα έτοιμος να χαρίσεις την καρδιά σου σε κάποιον άλλον. Όσα έχεις περάσει στο παρελθόν δεν σε έχουν ξενερώσει, αντίθετα σε έχουν γεμίσει πείσμα και δύναμη. Σίγουρα θα συμβεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Επειδή ούτε πολλές δυνάμεις έχεις για να τις σπαταλάς σε άσκοπες διενέξεις, ούτε και χρόνο να διαθέτεις, όποιος στη δουλειά έχει νευράκια να τηλεφωνήσει στον ψυχαναλυτή του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Αν χθες ήσουν επιθετικός σʼ όποιον προσπαθούσε να χαλάσει τη διάθεση σου ή να ωραιοποιήσει τη ζωή σου, σήμερα η στάση σου είναι πολύ πιο παγωμένη κι αποστασιοποιημένη. Άσε τους να λένε ότι θέλουν και συνέχισε να χαμογελάς.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Σήμερα έχεις ανάγκη μόνο από τον εαυτό σου. Ιδανικά θα έμενες σπίτι σου, θα αφιέρωνες χρόνο για να χαλαρώσεις το σώμα σου και το μυαλό σου και θα άφηνες έξω από την πόρτα όλα τα προβλήματα των σχέσεων.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα