Απίστευτη ένταση στους Μαχητές: Υποψήφιοι προς αποχώρηση οι Αγόρου, Θωμάς, Θεοδωρόπουλος!

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor 2018, προβλήθηκε το αγώνισμα ασυλίας. Οι Μαχητές ηττήθηκαν από τους Διάσημους με σκορ 10-3 και έτσι έπρεπε να βρεθούν στη διαδικασία της ψηφοφορίας.

Αρχικά, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε τον παίκτη με τις καλύτερες επιδόσεις την προηγούμενη εβδομάδα, ο οποίος κέρδισε την πρώτη ασυλία. Στην θέση αυτή βρέθηκε η Ροδάνθη Καπαρού, η οποία έκπληκτη δεν μπορούσε να το πιστέψει. Να σας θυμίσουμε πως για πολλούς η παίκτρια θεωρείται “αδύναμη” αθλητικά.

Αμέσως μετά ακολούθησε

η διαδικασία για την ανάδειξη του δεύτερου παίκτη που θα έπαιρνε ασυλία. Αυτός ήταν ο Χάρης Γιακουμάτος, ο οποίος δήλωσε λυπημένος που θα έπρεπε να υποδείξει έναν συμπαίκτη του υποψήφιο προς αποχώρηση.

Στην συνέχεια οι δύο ομάδες βρέθηκαν στο Συμβούλιο του Νησιού, όπου ακολούθησε η ψηφοφορία για τους Μαχητές. Μετά την καταμέτρηση των ψήφων, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση είναι ο Νικόλας Αγόρου, ο οποίος δήλωσε πως δεν το περίμενε και πως ένας συγκεκριμένος παίκτης παρακινεί τους υπολοίπους εναντίον του. Φυσικά, τα καρφιά του πήγαιναν στον Ηλία Γκότση, τον οποίο έχει κατηγορήσει πολλές φορές ανοικτά.

Μετά από ερώτηση που δέχτηκε από τον Σάκη, μίλησε ξεκάθαρα εναντίον του Γκότση ονοματίζοντας τον. Ο Ηλίας με την σειρά του, τόνισε πως δεν θα ήθελε να επεκταθεί και πως θεωρεί παράλογο να μπορεί να επηρεάσει τη γνώμη άλλων 7 ατόμων.

Οι άλλοι δύο παίκτες που που θα βρεθούν απέναντι στον Νικόλα Αγόρου είναι ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος και ο Νίκος Θώμας.

Διαβάστε ακόμη:

Survivor 2018: Η Μελίνα την “είπε” στον Νικόλα Αγόρου – Καβγάς στους Μαχητές

Survivor 2018: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε το αγώνισμα ασυλίας!

Keywords
Τυχαία Θέματα