Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου

ΑΣΤΡΑΖώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 21 ΦεβρουαρίουΤετάρτη, Φεβρουάριος 21, 2018 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Εχετε πολλά να βγάλετε από μέσα σας και θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία. Η σχέση σας αρχίζει να γίνεται καλύτερη και είναι θέμα χρόνου η βελτίωσή της. Η ακαταστασία και η ασάφεια που υπάρχουν στη ζωή σας θα σας αποσυντονίσουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Πολλά θα ακούσετε, αλλά λίγα θα ισχύουν, όμως μέχρι το τέλος της ημέρας θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο. Οι θετικές αλλαγές θα αρχίσουν σταδιακά, αν και θα υπάρχουν κάποιες

καθυστερήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αρκετές φορές θα απομακρύνεστε από τους στόχους σας χωρίς αιτία. Προβείτε σε ανανέωση της ζωής σας και μάθετε τι σας προσφέρει η χαρά της δημιουργίας. Σβήστε τα ερωτήματα και τις αμφιβολίες που είχατε τον τελευταίο καιρό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διαφυλάξτε όσο μπορείτε καλύτερα την προσωπική ζωή σας και τα μυστικά σας. Αποφύγετε τις άσκοπες φλυαρίες και τα μισόλογα στις συζητήσεις σας. Ελέγξτε τα νευρικά ξεσπάσματά σας και δείξτε μεγαλύτερη υπομονή με όσους σάς δημιουργούν προβλήματα.

ΛΕΩΝ: Κάντε επικερδείς συνδυασμούς στον οικονομικό σας τομέα, για να μην απογοητευτείτε. Για να προβείτε σε κάποια επένδυση να είστε επιφυλακτικοί στα λόγια σας. Αποφύγετε σκέψεις που σας κάνουν ευάλωτους σε υλικές διεκδικήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αρχίστε να βλέπετε τα σύνθετα στη σχέση σας πιο απλά και η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο χαλαρή. Περιμένετε τη σωστή στιγμή για μια καινούργια προοπτική με κοινούς στόχους. Διαλέξτε και κατασταλάξτε σε συνεργασίες με μεγάλη προσοχή.

ΖΥΓΟΣ: Οι έντονες συναισθηματικές καταστάσεις δεν σας επιτρέπουν να δείτε την πραγματικότητα. Εντάσεις θα υπάρξουν στον εργασιακό χώρο εξαιτίας παρασκηνιακών ενεργειών. Μην προσπαθείτε να πείσετε για τα σχέδιά σας, αν δεν προβλέπεται ηθική και υλική ικανοποίηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Απαλλαγείτε τάχιστα από καταστάσεις που σας έχουν φέρει σε τέλμα. Φανείτε επιφυλακτικοί με άτομα που δεν έχετε γνωρίσει ακόμα καλά. Ανανεώστε εν μέρει τον χώρο σας για να δείτε τις καταστάσεις πιο αισιόδοξα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πείτε ευθέως και ειλικρινά αυτό που θέλετε χωρίς να έχετε ενδοιασμούς. Επιλύστε διάφορα ζητήματα για να μπει το καθετί στη θέση του και να διευθετηθούν καταστάσεις. Μην πτοείστε από αλλαγές στα σχέδιά σας και καθυστερήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι αλλαγές στην καθημερινότητά θα σας βγουν σε καλό, αν δείξετε πραγματικό ενδιαφέρον. Τολμήστε να εφαρμόσετε νέες και πρωτοποριακές ιδέες. Αιφνίδιες αλλαγές πρόκειται να σας ξαφνιάσουν ευχάριστα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο σύντροφός σας προσπαθεί να ικανοποιήσει στο έπακρο τις δικές σας ανάγκες. Υπάρχει μια ισορροπία σε γενικές γραμμές μεταξύ σας, η οποία μπορεί να διατηρηθεί. Η διπλωματική στάση θα σας βοηθήσει να αναρριχηθείτε επαγγελματικά.

ΙΧΘΥΕΣ: Καιρός να πράξετε τις αλλαγές που ονειρεύεστε στη ζωή σας. Οι απαιτήσεις θα είναι αυξημένες και θα κληθείτε να ανταποκριθείτε άμεσα σε πρόσωπα και καταστάσεις που θα δοκιμάζουν ακόμα και τα νεύρα σας.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα