Survivor 2018: Η νέα αλλαγή που ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης στις δύο ομάδες!

Από την πρεμιέρα κιόλας του Survivor 2018, ο Σάκης Τανιμανίδης ανέφερε στους παίκτες, αλλά και στους τηλεθεατές πως στο φετινό παιχνίδι θα αλλάξουν πολλά σε σχέση με πέρυσι.

Αρχικά, στο παιχνίδι εντάχθηκαν τα έπαθλα ανέσεων και στην συνέχεια η ανάδειξη των καλύτερων παικτών της κάθε ομάδας. Μετά από κάθε αγώνισμα ασυλίας, ο παρουσιαστής ανακοινώνει τους παίκτες των δύο ομάδων που συγκέντρωσαν τις περισσότερες νίκες. Φυσικά, αυτός που βρίσκεται στην ομάδα που κερδίζει και το αγώνισμα ασυλίας, εξαιρείται αυτόματα από την ψηφοφορία.

Η

παραγωγή φαίνεται πως αποφάσισε να ευνοεί περισσότερο τους δυνατότερους παίκτες με ένα έξτρα έπαθλο. Στο χθεσινό επεισόδιο, ο Σάκης όταν συνάντησε τις δύο ομάδες στο Συμβούλιο του Νησιού, αποκάλυψε πως κάθε εβδομάδα, οι δύο παίκτες της ομάδας που θα κερδίζει την ασυλία με τις περισσότερες νίκες θα απολαμβάνουν κάτι επιπλέον, μαζί με βιταμίνες.

Γι’ αυτή την εβδομάδα, το ξεχωριστό αυτό έπαθλο το πήραν η Κατερίνα Δαλάκα και ο Γιάννης Τσίλης, οι οποίοι θα απολαύσουν ένα σάντουιτς με σολομό και χυμό πορτοκάλι.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Survivor 2018: Η Μελίνα την “είπε” στον Νικόλα Αγόρου – Καβγάς στους Μαχητές

Ήβη Αδάμου: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Keywords
Τυχαία Θέματα