Προβλέψεις Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Εάν δεν έχετε ικανοποιήσει κάποια πτυχή της καριέρας σας τους τελευταίους μήνες, μην περιμένετε πια να κάνετε κάτι γι ‘αυτό. Τα πράγματα δεν πρόκειται να φτιάξουν από μόνα τους. Πρέπει να αναδιαμορφώσετε την πραγματικότητά σας για να ταιριάξετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Καταγράψτε τα πράγματα που πρέπει να κάνετε για να τα διορθώσετε τις επόμενες ημέρες. Μην διστάσετε να ακούτε την καρδιά σας και να είστε λίγο πιο γενναιόδωροι στα συναισθήματα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είτε είστε σε μια σχέση είτε ξεκινάτε, έχετε τη

διάθεση να αποπλανήσετε τον σύντροφό σας με μια πινελιά πολυπλοκότητας. Ναι, κανείς δεν είπε πως είστε εύκολη περίπτωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα σας προτείνουμε να είστε δημιουργικοί και να σκεφτείτε κάτι ασυνήθιστο, ίσως μια υπαίθρια δραστηριότητα όπως ιππασία, πεζοπορία ή εκδρομή σε ένα πάρκο ψυχαγωγίας.

ΛΕΩΝ

Ο κόσμος σας είναι γεμάτος χαρά, δημιουργικότητα και γέλιο. Είστε μια πραγματική έμπνευση για τους ανθρώπους γύρω σας. Μπράβο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα ίσως θελήσετε να ρίξετε μια ματιά στις προσωπικές και εργασιακές σας σχέσεις. Θα σκεφτείτε τι έχετε κάνει σωστά και τι πρέπει να διορθώσετε άμεσα.

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να έχετε κάποια προβλήματα επικοινωνίας με σχεδόν όλους σήμερα. Αν τα βρείτε σκούρα, προτιμήστε να μείνετε στο σπίτι και να μην δείτε κανέναν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγνοήστε εκείνους τους ανθρώπους που προσπαθούν να σας προκαλέσουν. Μην εμπλακείτε σε συγκρούσεις με άλλους γιατί στο τέλος θα βγείτε εσείς οι κακοί της υπόθεσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πρέπει να μάθετε να ακούτε και τις γνώμες των άλλων χωρίς να είναι απαραίτητο να τις υιοθετήσετε. Προσοχή στην υγεία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί να μην προσέξατε πολύ καλά τον εαυτό σας τον τελευταίο καιρό. Οτιδήποτε κάνετε για τον εαυτό σας σήμερα θα μπορούσε να έχει πολύ γρήγορα, υγιή αποτελέσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε αρκετά πιεσμένοι οικονομικά και δεν θέλετε να ξανοιχτείτε πολύ μέχρι να καλυτερέψουν τα πράγματα. Προσοχή στα μικροατυχήματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Δεν είναι ποτέ αργά για να γίνει πραγματικότητα ένα όνειρό σας. Αφήστε τα λοιπόν όλα στην άκρη και δουλέψτε πάνω σε αυτό.

Καλημέρα Και Καλό Σαββατοκύριακο!

Keywords
Τυχαία Θέματα