Οι ματ παλέτες σκιές που θα χρειαστείτε τη φετινή σεζόν

Ωραία είναι τα glitter, τα shimmer και οι λάμψεις αλλά δεν είναι για κάθε μέρα και κυρίως δεν είναι σωστό να τα φοράτε το πρωί στο γραφείο. Οι ματ αποχρώσεις στα μάτια όμως; Εκτός από κομψές και εξεζητημένες είναι κατάλληλες για όλες τις ώρες της ημέρας. Αν και δεν έχουν το glam που δημιουργούν οι έξτρα λαμπερές σκιές κρύβουν μια γοητεία που είναι εντυπωσιακή με άλλο τρόπο.

Κι επειδή οι ματ υφές στα μάτια παραμένουν

trend και τη φετινή σεζόν πρέπει να υπάρχει στο νεσεσέρ σας μια τουλάχιστον παλέτα σκιών. Με αποχρώσεις που σας ταιριάζουν και δείχνουν τέλειες. Εμείς επιλέξαμε τις αγαπημένες μας εσείς δεν έχετε παρά να πειραματιστείτε.

Ας τις δούμε:

Kat Von D Lolita Eyeshadow Palette: Είναι εμπνευσμένη από το κλασικό κραγιόν της make up artist. Περιλαμβάνει 8 σκιές σε ροζ αποχρώσεις που θα σας χαρίσουν ένα συγκλονιστικό αποτέλεσμα. Μπορείτε να ακολουθήσετε το trend της μονοχρωμίας ή να τις συνδυάσετε μεταξύ τους.

Maybelline New York The City Mini Palette: Αν γενικότερα είστε fan των shimmer αλλά θέλετε να υπάρχει πάντα μια ματ παλέτα στο νεσεσέρ σας για ώρα ανάγκης τότε η συγκεκριμένη είναι ότι καλύτερο. Οι φυσικές αποχρώσεις θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε το ωραιότερο neutral eye look ever.

Too Faced Natural Matte neutral Eyeshadow Palette: Θα σας ενθουσιάσουν οι υφές των σκιών της παλέτας αφού χάρη στο βούτυρο καρύδας που περιέχουν απλώνονται με απίστευτη ευκολία χαρίζοντας ένα βελούδινο φινίρισμα.

Tarte Tartelette Clay Matte Eyeshadow Palette: Αν σας αρέσει το παιχνίδι των σκιών τότε εδώ ακριβώς θα το βρείτε. Μέσα στην παλέτα υπάρχουν 12 σκιές με τις οποίες μπορείτε να κάνετε τους ωραιότερους συνδυασμούς από φυσικό και απαλό look μέχρι smoky και εντυπωσιακό. Με τις πολύ σκούρες αποχρώσεις μπορείτε να κάνετε περίγραμμα στο πάνω και κάτω βλέφαρο με το ειδικό λεπτό πινελάκι αντικαθιστώντας με αυτό τον τρόπο το μολύβι ματιών.

Διαβάστε ακόμη:

H μάσκα μαλλιών της Sienna Miller υπάρχει στο ψυγείο σας

Δείτε τι είχε η Frida Kahlo στο νεσεσέρ της

Keywords
Τυχαία Θέματα