Εκτός GNTM η Μικαέλα Φωτιάδη – Δεν φαντάζεστε πώς πρόδωσε την αποχώρηση της!

Αναντίρρητα Greece’s Next Top Model μονοπωλεί το ενδιαφέρον του τηλεοπτικό κοινό και δικαίως κέρδισε τον άτυπο τίτλο του πιο επιτυχημένου ριάλιτι της σεζόν. Τόσο τα κορίτσια του διαγωνισμού, όσο και η κριτική επιτροπή, η οποία απαρτίζεται από τον τη Βίκυ Καγιά, τον Δημήτρη Σκουλό, τον Άγγελο Μπράτη και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου γίνονται θέμα συζήτησης.

Κάθε βδομάδα τα επίδοξα top models

έρχονται αντιμέτωπα με πολλές προκλήσεις και τη φωτογράφηση της αποχώρησης. Έτσι, το μοντέλο με τις λιγότερο κάλες επιδώσεις, αποχαιρετά τον διαγωνισμό.

Επιπρόσθετα, η καθημερινότητα για τα κορίτσια δεν είναι εύκολη υπόθεση, αφού στο σπίτι του διαγωνισμού έχουν δημιουργηθεί «στρατόπεδα» και δεν είναι λίγες οι φορές που το κλίμα γίνεται «πολεμικό». Ειδικά τώρα που ο ανταγωνισμός έχει «χτυπήσει κόκκινο».

Πρόσφατα, το GNTM αποχαιρέτησε μία παίκτρια από την «τριάδα της φωτιάς». Ο λόγος για τη Μέγκι Ντρίο, η οποία είδε την πόρτα της εξόδου. Φαίνεται πως τώρα, ακόμα μια διαγωνιζόμενη από την «κλίκα» βρίσκεται εκτός του διαγωνισμού.

Αναφερόμαστε στην Μικαέλα Φωτιάδη, η οποία βρίσκεται εκτός του Greece’s Next Top Model. Η ίδια πρόδωσε την αποχώρησή της, καθώς ενεργοποίησε την εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Viber στις 3 Νοεμβρίου.

Δείτε την παρακάτω φωτογραφία:

Μερικές πληροφορίες για την Μικαέλα Φωτιάδη: «Είναι 24 ετών και ερωτεύτηκε την πασαρέλα όταν η μαμά της ζήτησε από εκείνη και τα αδέλφια της να κάνουν πασαρέλα για χάρη του καταστήματος ρούχων, που είχε στην Ιεράπετρα. Έκτοτε έχει στεφθεί Miss Young, Σταρ Ελλάς και Miss Europe και έχει έναν γιο 15 μηνών. Όπως λέει και η ίδια “Όταν ήμουν έγκυος μου έλεγαν ότι τελείωσε η ζωή μου, αλλά όταν γέννησα, κατάλαβα ότι τώρα αρχίζουν όλα”»

Δείτε ακόμη: Η απίστευτη αποκάλυψη της Ναταλίας Γερμανού: «Ξύπνησα μια μέρα και τους βρήκα έξω από το σπίτι μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα