Προβλέψεις Παρασκευή 14 Δεκεμβίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Εκεί που όλα πήγαιναν καλά στην δουλειά σας κάτι έχει αρχίσει να αλλάζει και σας ενοχλεί. Προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένες και θα κυλήσουν τέλεια όλα.

ΤΑΥΡΟΣ

Υπάρχουν μερικά σημαντικά ζητήματα που μπορεί να χρειαστεί να επιλύσετε όσο και να σας είναι δύσκολο. Πρέπει όμως να το κάνετε άμεσα για να προχωρήσετε παρακάτω.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν έχετε μπερδευτεί σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα, τότε μπορεί να διαπιστώσετε ότι μια αποκάλυψη φέρνει

την απάντηση που αναζητάτε εδώ και καιρό. Και αυτή θα έρθει από το στόμα ενός γνωστού σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι μια πολύ καλή στιγμή για να προχωρήσετε με την ατζέντα σας, είτε πρόκειται για αύξηση μισθού, για την αναζήτηση καλύτερης εργασίας. Η τύχη είναι με το μέρος σας, οπότε εκμεταλλευτείτε την.

ΛΕΩΝ

Μην δυσανασχετείτε με την κατάσταση μέχρι να βρείτε μια καλύτερη λύση που να είναι συμφέρουσα για εσάς. Χαλαρώστε και αφήστε τη διαίσθησή σας να σας καθοδηγήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια αρκετά έντονη φάση της ερωτικής ζωής σας μόλις ξεκινάει. Αν είστε σε σχέση που είναι φρέσκια καλύτερα να ξεκαθαρίσετε από την αρχή τις προθέσεις σας για να μην υπάρξουν αργότερα καβγάδες.

ΖΥΓΟΣ

Αν κάτι σας έχει στενοχωρήσει αυτές τις μέρες μιλήστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα σας βοηθήσουν. Μην κλειστείτε στον εαυτό σας και μην κάνετε πράγματα που θα σας πάνε πίσω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε μια πληθώρα νέων ευκαιριών για να κερδίσετε χρήματα που έρχονται στο δρόμο σας. Ναι, τα οικονομικά σας αρχίζουν επιτέλους και φτιάχνουν και αυτό είναι φυσικά τέλειο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί να απογοητευτείτε στο χώρο εργασίας σας σήμερα από συναδέλφους σας που ξεχωρίζατε για το ήθος τους, όμως τελικά θα αποδειχτεί πως κάνατε λάθος. Υπομονή, συμβαίνουν κι αυτά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέματα σταδιοδρομίας θα απασχολήσουν όσες σπουδάζετε. Ίσως να αρχίσετε να ψάχνετε για μεταπτυχιακό που θέλετε να κάνετε. Σύντομα θα έχετε καλά νέα και ένας νέος κύκλος φαίνεται να ανοίγει για εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δυστυχώς θέλετε δεν θέλετε θα αναγκαστείτε να κάνετε υπερωρίες στην δουλειά σας, κάτι που φυσικά δεν σας αρέσει καθόλου. Πρέπει όμως να τελειώνετε άμεσα για να μπορέσετε να ξεκουραστείτε τις γιορτές.

ΙΧΘΥΕΣ

Έχετε πολλά σχέδια και πια δεν ξέρετε που να εστιάσετε. Δεν είναι απαραίτητο να κάνετε μόνο ένα, προσπαθήστε να κάνετε πολλά που θα σας γεμίζουν χαρά και αισιοδοξία.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα