Nomads-Μαδαγασκάρη: Αυτοί είναι οι πρώτοι δύο μονομάχοι!

Οι παίκτες του Nomads – Μαδαγασκάρη έδωσαν “μάχη” στο πρώτο αγώνισμα ατομικής ασυλίας μετά την Ένωση των δύο ομάδων.

Ο Σάββας Πούμπουρας ανακοίνωσε στους παίκτες πως μέχρι και την Κυριακή, οι Μονομάχοι θα προκύψουν με τον εξής τρόπο: «Ξεκινάει μια δύσκολη εβδομάδα, ο καθένας είναι πια για τον εαυτό του. Έχουμε τρία αγωνίσματα αυτή την εβδομάδα ατομικής ασυλίας! Ο άνθρωπος που θα κερδίζει κάθε μέρα, θα κερδίζει ατομική ασυλία και θα επιλέγει τον πρώτο μονομάχο! Αργότερα, όλη η ομάδα θα επιλέγει τον δεύτερο μονομάχο! Δύο μονομάχοι κάθε μέρα μας κάνουν έξι! Έξι μονομάχοι την Κυριακή! Τρεις

θα σωθούν, τρεις θα τεθούν στην ψηφοφορία του κοινού και δύο θα αποχωρήσουν! Ο νικητής κάθε αγωνίσματος ατομικής ασυλίας, θα κερδίζει επίσης και την επικοινωνία με τα αγαπημένα του πρόσωπα, ο οποίος μπορεί να πάρει μαζί του άλλο ένα άτομο»!

Νικητής της πρώτης ατομικής ασυλίας αναδείχθηκε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο οποίος υπέδειξε ως πρώτο μονομάχο τον Γρηγόρη Μόργκαν. «Έχουμε τη μειοψηφία και είναι για εμένα ο καλύτερος παίκτης της αντίπαλης ομάδας. Τον θέλω σίγουρα μέσα αν είμαι και εγώ την επόμενη εβδομάδα. Απλά για να μπορέσουμε να φέρουμε παραπάνω νίκες, αναγκαστικά πρέπει να βγάλουμε τον καλύτερο.», ανέρερε.

Δεύτερος μονομάχος αναδείχθηκε ο Στέλιος Χανταμπάκης μετά από τη ψηφοφρία που ακολούθησε μεταξύ τους.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Nomads-Μαδαγασκάρη: Έξαλλος ο Χρήστος Βασιλόπουλος-Τι συνέβη;

Keywords
Τυχαία Θέματα