Πρωινό – Αποκλειστικό: Ο Αλέξης Γεωργούλης στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη ως Ευρωβουλευτής!

Στις Βρυξέλλες βρέθηκε ο Άρης Καβατζίκης για να συναντήσει τον Αλέξη Γεωργούλη ο οποίος έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη ως Ευρωβουλευτής στο Πρω1νό και αναφέρθηκε στον τρόπο που μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα σε Βρυξέλλες και Ελλάδα, τις τηλεοπτικές προτάσεις που είχε, ποιο είναι

το πρόσωπο που του λείπει περισσότερο λόγω των υποχρεώσεων του, αλλά και τη σχέση του με τα social media.

«Η ζωή εδώ είναι ωραία και ευχάριστη και έχει και νυχτερινή ζωή. Δεν έχω δει καλά τη ζωή των Βρυξελλών, έχω βγει 3 φορές. Είμαι εδώ τέσσερις μήνες. Βρίσκομαι στην Επιτροπή Πολιτισμού και στην επιτροπή Αναφορών. Είναι φυσιολογικό ένας Ευρωβουλευτής να καλύπτει δύο επιτροπές.

Τεχνικά μπορώ να είμαι στο «Your Face Sounds Familiar», συναισθηματικά θέλω να είμαι, δεν έχω λόγους να πω όχι, έχω λόγους να πω ναι, άρα θα γίνει!

Η γυναίκα που μου λείπει περισσότερο στην Ελλάδα είναι η μαμά μου. Έχω την αίσθηση ότι είμαι στην Ελλάδα και δεν την έχω δει καθόλου. Την είδα στις διακοπές.

Μου είχε γίνει πρόταση για τις «Άγριες Μέλισσες» αλλά δεν μπορούσα να είμαι, δεν ήταν καλλιτεχνικοί οι λόγοι, αλλά τεχνικοί. Ζηλεύω λίγο το χωριό των «Άγριων Μελισσών», ανέφερε μεταξύ άλλων στο Πρω1νό.

Ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησε ακόμα για την καλή σχέση που έχει με τα social media λέγοντας ότι προσπαθεί να απαντά σε όσα περισσότερα μηνύματα μπορεί, αλλά είναι πολλά και δεν προλαβαίνει, δεν είναι ότι σνομπάρει.

Δείτε εδώ όλα όσα είπε στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμα:

Πρω1νό – Αποκλειστικό: Η Έλενα Ράπτη μιλά πρώτη φορά για το γάμο της με τον Κίμωνα Μπάλλα!

Ελένη Ράντου: Έχετε δει την αδελφή της; Σπάνια φωτογραφία!

Έφυγε από τη ζωή γνωστός λαϊκός τραγουδιστής

Keywords
Τυχαία Θέματα