Έλενα Ράπτη: Μιλά πρώτη φορά για τον γάμο της με τον Κίμωνα Μπάλλα

11:21 14/10/2019 - Πηγή: People

Για τον μυστικό της γάμο έκπληξη που έγινε το καλοκαίρι μίλησε η Έλενα Ράπτη στην κάμερα του «Πρωινού» και στον Άρη Καβατζίκη. Η βουλευτής αναφέρθηκε στον λόγο που επέλεξε να κρύψει το ότι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και αυτός ήταν το ότι ήταν ενόψει προεκλογικής περιόδου.

Η ίδια φαίνεται πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό του συντρόφου της τον οποίο αποκάλεσε και «φύλακα άγγελο» της και μάλιστα αποκάλυψε πως θα ήθελε σύντομα να κάνουν πολλά παιδιά.

Έλενα Ράπτη: Δείτε τη
να ποζάρει με το νυφικό της

«Το είχα πει από παλιά πως όταν παντρευτώ δε θα το μοιραστώ γιατί για εμένα ο γάμος είναι μία προσευχή και ήθελα να το μοιραστώ μόνη μου με τον άνθρωπο μου και τους γονείς μας, τα αδέλφια μας, την οικογένεια μας. Δεν το είπα γιατί δεν ήθελα προεκλογικά να απασχολήσω με την προσωπική μου ζωή. Νομίζω δεν θα ήταν σωστό και για τους συνυποψηφίους μου. Σε μία προεκλογική περίοδο εγώ ήθελα να πάω με πολιτικά χαρακτηριστικά στην κάλπη και έτσι να κριθώ από τους συμπολίτες μου.»

Στη συνέχεια μίλησε και για το πώς είναι ο έγγαμος βίος «Ο έγγαμος βίος είναι υπέροχος. Είναι όλα πολύ ωραία, πολύ καλύτερα από πριν. Δεν ξέρω, είναι μάλλον η ευλογία που πήραμε. Για να έχεις έναν σύντροφο για μία ζωή πρέπει να είναι ο ιδανικός, πρέπει να είναι ίσως αυτός που ταιριάζει περισσότερο στο όνειρο που είχες από μικρή και ο άνθρωπος που μπορεί να σταθεί δίπλα σου με πολύ αγάπη, να σε στηρίξει, να σε αγκαλιάσει, να σε προστατεύσει. Έτσι το είχα πάντα στο μυαλό μου.»

Δείτε τις δηλώσεις της στο βίντεο παραπάνω.

Keywords
Τυχαία Θέματα