Η Χριστίνα Μπόμπα υιοθέτησε το leather trend και μας έδειξε πώς να δημιουργήσουμε ένα βραδινό look

Ένα scroll down στο feed του Instagram μας και μερικά clicks στα αγαπημένα μας περιοδικά ή sites μόδας είναι αρκετά για να καταλάβουμε ποια είναι η μεγαλύτερη τάση της μόδας φέτος τον χειμώνα. Το leather trend έχει ενθουσιάσει τις περισσότερες γυναίκες ένα μία βόλτα στα καταστήματα είναι σίγουρο πως θα μας πείσει να υιοθετήσουμε και εμείς αυτή την τάση.

Πουκάμισα, φούστες και φορέματα, καμπαρντίνες και παντελόνια σε

faux leather υλικό και διάφορες αποχρώσεις γίνονται η νέα μας εμμονή φέτος το φθινόπωρο και τον χειμώνα, την οποία τάση μάλιστα μπορούμε εύκολα να την εντάξουμε στα σύνολα μας όποια και αν είναι η περίσταση.

Ακριβώς για αυτό μας έπεισε και η Χριστίνα Μπόμπα. Η influencer δημιούργησε ένα πολύ κομψό σύνολο, δείχνοντας μας πως μπορούμε να φορέσουμε ένα leather κομμάτι σε μία βραδινή μας έξοδο. Συγκεκριμένα, επέλεξε να φορέσει μία στράπλες ολόσωμη φόρμα από leather υλικό σε κυπαρισσί απόχρωση και την συνδύασε με ένα ζευγάρι nude ψηλοτάκουνες γόβες και λαμπερά σκουλαρίκια. Το σύνολο της είναι πολύ κομψό, ενώ μας ενέπνευσε και εμάς να υιοθετήσουμε αυτό το trend.

Φέτος τον χειμώνα λοιπόν, αξίζει να προσθέσετε στη συλλογή σας μία leather midi ή mini φούστα ή φόρεμα, τα οποία μπορείτε να φορέσετε με άπειρους τρόπους και σε διαφορετικές περιστάσεις.

Instagram @chrismpoΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΠώς μπορούμε να φορέσουμε το leather trend ακόμα και στο γραφείο;

Keywords
Αναζητήσεις
χριστίνα μπόμπα leather
Τυχαία Θέματα