Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου: «Κάθε εβδομάδα γράφουν ότι είμαι έγκυος, χάνω παιδί ή έχω 100 εραστές»

Ενοχλημένη εμφανίστηκε η Κατερίνα Καινούργιου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Super Κατερίνα» με αφορμή δημοσίευμα lifestyle περιοδικού. Το εν λόγω έντυπο παρουσίαζε ένα ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο η χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά, είναι ξανά ερωτευμένη.

Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Alpha,

όταν ενημερώθηκε ποια είναι η πηγή του θέματος, ξέσπασε στον αέρα, αναφέροντας πως και για εκείνη και τους συνεργάτες της γράφουν κάθε εβδομάδα πολύ άσχημα πράγματα που ουδεμία σχέση έχουν με τη πραγματικότητα.

Ειδικότερα, η Κατερίνα Καινούργιου ισχυρίστηκε πως κάθε εβδομάδα τη θέλουν να είναι έγκυος, να χάνει παιδιά ή να έχει πολλούς εραστές.

«Να σου πω κάτι; Στο συγκεκριμένο περιοδικό εγώ κάθε βδομάδα είμαι έγκυος, κάθε βδομάδα χάνω ένα παιδί, κάθε βδομάδα έχω 100 εραστές, όπως και για όλους μου τους συνεργάτες. Ο Ανδρέας πεθαίνει κάθε βδομάδα, ο ένας είναι έτσι και ο άλλος αλλιώς και δεν ξέρω τι…

Επειδή το ανέφερες, θα ήθελα αυτό το περιοδικό να μην ξαναναφερθεί στη δική μου εκπομπή. Όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα, εφόσον το είπε το εν λόγω έντυπο, άρα δεν ισχύει. Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε το θέμα, σου λέω εγώ ότι δεν ισχύει».

Διαβάστε ακόμα:

 Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Μου πήραν το πορτοφόλι μπροστά στα μάτια μου, δεν κατάλαβα τίποτα»

 Κωνσταντίνος Δέδες: Απαντά για το δημοσίευμα που τον ήθελε ζευγάρι με τη Ζέτα Μακρυπούλια

 Ελένη Βουλγαράκη: Ερωτευμένη με γνωστό ποδοσφαιριστή;

Keywords
Τυχαία Θέματα