Πρω1νό: Το μήνυμα που έλαβαν on air για την κοινή έξοδο Μαυρίδη-Τριγωνίδου!

Όπως σας έχουμε γράψει, το βράδυ της Τετάρτης (13/03) η Πωλίνα Τριγωνίδου έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους και για πρώτη φορά απάντησε στα δημοσιεύματα που τη θέλουν ζευγάρι με τον παρουσιαστή.

“Δεν θυμάμαι να έχω δώσει κάποιο φιλί. Αυτό που έχω να πω είναι πως αυτήν την περίοδο είμαι αφοσιωμένη στην επαγγελματική μου και αθλητική μου δραστηριότητα και μόνο. Που είμαι αυτό το βίντεο; Εγώ δεν είδα κανένα βίντεο. Δεν μπαίνω στο Ίντερνετ πολύ, διαβάζω αθλητικά σαιτς. Δεν μου το έδειξε κανείς το βίντεο. Να μου το δείξετε να το δω. Όχι, εγώ είμαι αφοσιωμένη εκεί που σας είπα και δουλεύω

σκληρά!”, δήλωσε.

Τα όσα είπε στους δημοσιογράφους η αθλητικογράφος,προβλήθηκαν στο Πρω1νό και η Φαίη με τους συνεργάτες τους έκαναν τα δικά τους σχόλια. Κατά τη διάρκεια που συζητούσαν για τη σχέση που όπως όλα δείχνουν έχει αναπτυχθεί μεταξύ του Μαυρίδη και της Τριγωνίδου, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έλαβε ένα μήνυμα με λεπτομέρειες για την κοινή τους έξοδο στο Estate.

“Τα έχω εγώ όλα! Ήρθε το μήνυμα! Η Πωλίνα Τριγωνίδου είναι ραδιοφωνική παραγωγός, παίκτρια volley και αθλητικογράφος. Πήγαν μαζί με τον Γιώργο Μαυρίδη στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς και έφυγαν μαζί!”, ανέφερε ο παρουσιαστής.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Όσα θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο του “Τατουάζ”!

Keywords
Τυχαία Θέματα