Η Minnie Mouse γίνεται μούσα μιας συλλογής μακιγιάζ γεμάτη glitter και πουά

Η Minnie Mouse είναι πολύ φίλη μας. Ή τουλάχιστον θα μπορούσε να γίνει αν ήταν αληθινή. Είναι φεμινίστρια, πονηρό θηλυκό, κατεργάρα γυναίκα και φυσικά τον Mickey τον κάνει ότι θέλει. Πάντα όμως με τη γλυκύτητα και την εξυπνάδα της.

Επίσης ήταν fashion και beauty icon όταν οι συγκεκριμένοι όροι δεν υπήρχαν στο λεξιλόγιο μας. Τα πουά ήταν το σήμα κατατεθέν της. Ο φιόγκος στα μαλλιά επίσης πολλές δεκαετίες πριν τον δούμε

στις πασαρέλες. Όσο για τις βλεφαρίδες, τι να πει κανείς. Ποια extensions και ποιες Kardashian; Σκούρες με τεράστιες καμπύλες και όγκο και ας μην μάθαμε ποτέ τι μάσκαρα φορούσε.

Ίνδαλμα είναι η Minnie και αυτός είναι ο λόγος της νέας σειράς μακιγιάζ Minnie Mouse Dose of Colors. Η σειρά αποτελείται από μία παλέτα σκιών και ρουζ, κραγιόν, eyeliner και ψεύτικες βλεφαρίδες.

Πιο συγκεκριμένη η παλέτα περιέχει 6 σκιές σε έντονες αλλά και γήινες αποχρώσεις και ένα ρουζ σε ροδακινί τόνο που είναι το trend της σεζόν όπως ήδη γνωρίζετε.

Τα τρία κραγιόν είναι ματ αλλά liquid σε μπεζ, κόκκινο και ροζ χρώμα ώστε να καλύψουν τις ανάγκες κάθε γυναίκας όποιος κι αν είναι ο τύπος της επιδερμίδας της.

Τα eyeliners είναι τα star products της συλλογής αφού δεν είναι συνηθισμένα και κλασικά. Αντίθετα είναι γεμάτα λάμψη και glitter που χαρίζουν ένα συγκλονιστικό βλέμμα, glam και υπέροχο. Είναι κατάλληλα για τις βραδινές σας εμφανίσεις, εκείνες που θέλετε να εντυπωσιάσετε. Κατάλληλα για το τέλειο πετάρισμα.

Αν και το καλύτερο βλέμμα θα το πετύχετε αφού συνδυάσετε το glitter περίγραμμα με τις ψεύτικες βλεφαρίδες της Minnie Mouse.

Κι αν δεν το θυμάστε ακριβώς δεν έχετε παρά να δείτε ξανά μια ταινία. Τη στιγμή που η Minnie χαμηλώνει μεν το κεφάλι αλλά κοιτάει λοξά τον Mickey ανοιγοκλείνοντας με νόημα τα μάτια της. Του χαμογελά πονηρά φορώντας το κόκκινο κραγιόν της ασορτί με τον φιόγκο στα μαλλιά και το φόρεμα της.

Διαβάστε ακόμη:

Διαβάστε ακόμη:

Οι iconic stars που φόρεσαν φιόγκο στα μαλλιά και άφησαν ιστορία

Μια λαχταριστή μάσκα μαλλιών που μπορείτε να την φάτε αν σας περισσέψει (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα