Η απάντηση της Πωλίνας Τριγωνίδου στα δημοσιεύματα που τη θέλουν ζευγάρι με τον Γιώργο Μαυρίδη!

Δύο μήνες περίπου μετά τον χωρισμό του από τη Νικολέττα Ράλλη, ο Γιώργος Μαυρίδης είδε το όνομα του να κάνει τον γύρο του διδικτύου και να αναφέρεται πως είναι ξανά ερωτευμένος.

Συγκεκριμένα, μια κοινή του έξοδος με την Πωλίνα Τριγωνίδου, – που πρώτο αποκάλυψε το fthis.gr – η οποία συμμετείχε στο “Survival Secret”, αλλά και στο πάνελ της εκπομπής “Φτιάξε Καφέ να στα πω”, στάθηκε η αφορμή για να φουντώσουν οι φήμες περί σχέσης. Το βράδυ της Τετάρτης (13/03) η Πωλίνα Τριγωνίδου

έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους και για πρώτη φορά απάντησε στα δημοσιεύματα που τη θέλουν ζευγάρι με τον παρουσιαστή.

“Δεν θυμάμαι να έχω δώσει κάποιο φιλί. Αυτό που έχω να πω είναι πως αυτήν την περίοδο είμαι αφοσιωμένη στην επαγγελματική μου και αθλητική μου δραστηριότητα και μόνο. Που είμαι αυτό το βίντεο; Εγώ δεν είδα κανένα βίντεο. Δεν μπαίνω στο Ίντερνετ πολύ, διαβάζω αθλητικά σαιτς. Δεν μου το έδειξε κανείς το βίντεο. Να μου το δείξετε να το δω. Όχι, εγώ είμαι αφοσιωμένη εκεί που σας είπα και δουλεύω σκληρά!”, δήλωσε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα που προβλήθηκε στο Happy Day:

Διαβάστε ακόμη:

H ανακοίνωση της ΕΡΤ για το θερμό επεισόδιο μεταξύ δημοσιογράφων στο Ραδιομέγαρο

Keywords
Τυχαία Θέματα