Τα παστέλ νύχια ήρθαν για να μείνουν

Τα παστέλ χρώματα τα αγαπάμε. Μας θυμίζουν πολλά. Τα παιδικά μας χρόνια με τα ροζ φορέματα, τα γλυκίσματα και τις κορδέλες που καθόλου δεν μας άρεσαν τότε αλλά που να ξέραμε ότι δεκαετίες μετά θα έκαναν θραύση στις πασαρέλες.

Η πρώτη σκιά και κραγιόν που φορέσαμε ήταν ροζ και όταν επιτέλους ξεκινήσαμε να βάφουμε τα νύχια μας την ίδια απόχρωση επιλέξαμε.

Για αρκετές σεζόν τα είχαμε βάλει στην άκρη αφού τα nude, γήινες αλλά και οι έντονες, σχεδόν φλούο αποχρώσεις βρέθηκαν

στο προσκήνιο. Και ξαφνικά έγινε η ανατροπή στις εβδομάδες μόδας για την περίοδο άνοιξη-καλοκαίρι 2019. Οι beauty experts αποφάσισαν να βάψουν τα πάντα παστέλ. Μαλλιά, μάτια, χείλη, ζυγωματικά και φυσικά τα νύχια.

Οι celebrities που είναι ανυπόμονες και δεν μπορούσαν να περιμένουν να αλλάξει η εποχή ξεκίνησαν να τα υιοθετούν από τις αρχές του χειμώνα κιόλας. Τα ροζ μαλλιά έγιναν περισσότερα από τα icy blonde και τα απαλά, ρομαντικά χρώματα στα νύχια αντικατέστησαν τα σκούρα, τα μαύρα και τα κόκκινα. Παντού υπήρχε ένα αθώο, ρομαντικό αλλά και άκρως θηλυκό look.

Οι μανικιουρίστ τα έχασαν αφού μέχρι τώρα γνώριζαν ότι λίγο πριν έρθει ο χειμώνας τα παστέλ βερνίκια νυχιών αποσύρονται και οι πιο σκούρες και glam αποχρώσεις παίρνουν τη θέση τους στην πρώτη σειρά.

Ροζ, γαλάζιο, λιλά και όποιο απαλή απόχρωση υπάρχει στο μυαλό μας την είδαμε στα νύχια τα δικά μας, των κολλητών μας και των stars. Οι τελευταίες μάλιστα το συνδύασαν με βραδινές δημιουργίες σε δημόσιες εμφανίσεις με αποτέλεσμα τα social να πάρουν φωτιά. Γιατί μπορεί να μην είναι εντυπωσιακά αλλά είναι τόσο chic που δεν γίνεται να μην τα προσέξουμε.

Επίσης ταιριάζουν με όλα τα looks και αυτό είναι πολύ βολικό αφού είτε το πρωί στο γραφείο, είτε το απόγευμα για ένα καφέ, είτε στη βραδινή μας έξοδο το παστέλ μανικιούρ ταιριάζει γάντι.

Εμείς επιλέξαμε τα ωραιότερα:


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nails inc (@nailsinc) στις 13 Φεβ, 2019 στις 11:30 μμ PST


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OPI (@opi) στις 4 Μάρ, 2019 στις 6:16 πμ PST


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OPI (@opi) στις 8 Ιαν, 2019 στις 7:05 πμ PST


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nail It! Magazine (@nailitmag) στις 9 Μάρ, 2019 στις 10:30 πμ PST


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη EMILY BURGESS ✨ PHILLY BLOGGER (@emilyburgessx) στις 12 Μάρ, 2019 στις 8:12 πμ PDT


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Poland (@loveliness.nails) στις 13 Μάρ, 2019 στις 8:40 πμ PDT


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα