H Meghan Markle μας δείχνει 5 υπέροχα looks εγκυμοσύνης

Μια σειρά από super στιλάτες εμφανίσεις έκανε η Meghan Markle στη Νέα Ζηλανδία και στην Αυστραλία όπου βρίσκεται εδώ και αρκετές μέρες μαζί με τον αγαπημένο της, Πρίγκιπα Harry.

H Δούκισσα του Sussex που διανύει τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της ολοκληρώνει το πρώτο της tour εκτός Ευρώπης με τον αγαπημένο της και όλες αυτές τις μέρες μας έχει χαρίσει πολλές εμφανίσεις γεμάτες στιλ!

Το

ζευγάρι πήγσε στο North Sore και η Δούκισσα επέλεξε να φορέσει ένα Karen Walker navy jacket, Lavender Hill t-shirt, J.Crew τζιν παντελόνι και Muck μπότες αξίας 175 δολαρίων.

Σε άλλη της δημόσια εμφάνιση η Meghan φόρεσε Brandon Maxwell midi φόρεμα σε nude χρώμα, καμπαρτίνα Burberry και Stuart Weitzman γόβες.

Η Δούκισσα και ο Δούκας πήγαν σε ένα event στο Wellington και η Meghan έκλεψετις εντυπώσεις με λευκό shirt dress Maggie Marilyn και Manolo Blahnik μπλε γόβες.

Το ίδιο βράδυ το ζευγάρι πήγε σε gala που οργάνωσε η Πρόεδρος Jacinda Adren και η Meghan επέλεξε μπλε φόρεμα Antonio Berardi, Dior τσαντάκι και Aquazzura γόβες.

Στην πιο πρόσφατη εμφάνισή της λίγες ώρες πριν αναχωρήση για Αγγλία η Meghan εμφανίστηκε με Stella McCartney ασύμμετρο μπλε φόρεμα και Manolo Blahnik γόβες.

Διαβάστε ακόμα: Η Meghan Markle κλέβει τις εντυπώσεις με 8 ακόμα εκπληκτικές δημόσιες εμφανίσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα