Το νέο σας κραγιόν είναι Dolcissimo!

Οι Dolce & Gabbana αγαπούν τη πατρίδα τους, δηλαδή την Σικελία. Κάθε δημιουργία τους είναι και ένα ακόμα σημείο αναφοράς στις παιδικές τους αναμνήσεις και κυρίως στις γυναίκες που φορούσαν τα καλά τους και απαραίτητα το κόκκινο κραγιόν στον Κυριακάτικο περίπατο.

Κάθε σεζόν, σε κάθε πασαρέλα του Οίκου βλέπουμε αυτές τις γυναίκες που ξεχειλίζουν θηλυκότητα, με τα στενά φορέματα, τα μεγάλα ντεκολτέ τα λουλούδια στα μαλλιά και πάντα με τα κατακόκκινα χείλη. Αυτές για άλλη μια φορά στάθηκαν πηγή έμπνευσης για την δημιουργία του νέου κραγιόν του οίκου που ονομάζεται Dolcissimo. Η ονομασία του

είναι ένα λογοπαίγνιο που έχει να κάνει με το όνομα τους ενός από τους δύο μόδιστρους. Αλλά αν και στα ιταλικά η λέξη ‘Dolce’ παραπέμπει σε κάτι γλυκό, η λέξη Dolcissimo μας ταξιδεύει σε ό,τι πιο γλυκό μπορεί να υπάρξει. Μια πραγματική απόλαυση των αισθήσεων, ωδή στην αυτοπεποίθηση κάθε γυναίκας. Παράλληλα είναι ένα νέο lipstick με ξεχωριστή υφή, υπέροχες αποχρώσεις και μια μοναδική συσκευασία, πλημμυρισμένη από τριαντάφυλλα. Τα ρόδα στους κήπους της Σικελίας φυσικά. Η μεγάλη αγάπη και εμμονή του διδύμου.

Απογειώνοντας τον αισθησιασμό κάθε γυναίκας, το Dolcissimo είναι το απόλυτο προϊόν ομορφιάς, προσφέροντας στα χείλη ένα σαγηνευτικό αποτέλεσμα και παράλληλα ένα έντονο-matte χρώμα που διαρκεί. Το όνομα του, φανερώνει την προσωπικότητα του: εμπεριέχοντας τη λέξη “Dolce” αποτυπώνεται απόλυτα η ένταση του lipstick.

Το Dolcissimo αγκαλιάζει απαλά τα χείλη από την πρώτη κιόλας επαφή μαζί τους, έχει υγρή μορφή ενώ μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μεταμορφώνεται σε ένα σταθερό matte lipstick, προσφέροντας ένα έντονο αποτέλεσμα με βελούδινη αίσθηση.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dolce & Gabbana Beauty (@dgbeauty) στις 24 Οκτ, 2018 στις 10:39 πμ PDT

Η υφή του Dolcissimo είναι ελαφριά και αφήνει μια απίστευτη βελούδινη αίσθηση. Απλώνεται στα χείλη απαλά και ομοιόμορφα, με μια μόνο κίνηση ενώ ο συνδυασμός των ουσιών που περιέχει χαρίζει ένα matte έντονο αποτέλεσμα που διαρκεί 8 ώρες

Η λευκή του συσκευασία είναι διακοσμημένη με ρομαντικά μοτίβα και πρωταγωνιστή το εμβληματικό άνθος του οίκου Dolce & Gabbana, το ρόδο που αποτελεί αιώνιο σύμβολο ρομαντισμού και θηλυκότητας.

Διαβάστε ακόμη:

Το λευκό eyeliner πρέπει να πάρει τη θέση του στο νεσεσέρ σας επειγόντως

H Meghan Markle λάμπει και δεν είναι από ευτυχία μόνο

Keywords
Τυχαία Θέματα