Πρω1νό: Τα σχόλια για την Χριστίνα Μπόμπα ως παρουσιάστρια του “The Voice” και ο… χαμός στο Twitter!

Το “The Voice” επέστρεψε ανανεωμένο τόσο στην κριτική επιτροπή, όσο και στην παρουσίαση. Παρουσιαστές του show είναι ο Γιώργος Λιανός και η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία κάνει το τηλεοπτικό της ντεμπούτο.

Αν και το “The Voice” πήγε πολύ καλά σε νούμερα τηλεθέασης, οι χρήστες του Twitter σχολίασαν αρνητικά την Χριστίνα Μπόμπα ως παρουσιάστρια. Μάλιστα, οι περισσότεροι εστίασαν στη φωνή της, τονίζοντας πως τους… ενοχλεί!

Στο Πρω1νό αναφέρθηκαν στην Χριστίνα Μπόμπα και η Αφροδίτη Γραμμέλη τόνισε: “Κάποια στιγμή ένιωσα το “Μαραβέγια γύρνα πίσω η έστω τηλεφώνα”. Κι αν μπορούσα να το πω αυτό

και στο τηλέφωνο θα το έλεγα και στον Καπουτζίδη. Χωρίς να θέλω όμως να προσβάλλω τον Γιώργο Λιανό και τη Χριστίνα Μπόμπα. Είναι όμως κάτι εντελώς διαφορετικό. Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι μια κατηγορία μόνος του. Υπήρχε πολύ αρνητικό ρεύμα στο Twitter για τη Χριστίνα. Στο σημείο που εστίασαν ήταν η φωνή της”!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέφερε πως ήταν τρακαρισμένη: “Η Χριστίνα Μπόμπα ήταν πάρα πολύ τρακαρισμένη. Στην πρεμιέρα δεν ήταν καλή. Φαινόταν πως την είχαν πολύ προφυλαγμένη. Να λέει συγκεκριμένες ατάκες. Περίμενε ατάκα για να μιλήσει. Αν δεν της έδιναν δεν μιλούσε”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Χώρισαν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ιλένια Ουίλιαμς 

Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το GNTM και μπήκε ξανά-Η τετράδα που διεκδικεί την πρωτιά! 

Η Τζένη Μπαλατσινού αποκαλύπτει εάν έχει αλλάξει η καθημερινότητα της ως σύζυγος του Βασίλη Κικίλια! 

Keywords
Τυχαία Θέματα