Το hair look της Katie Holmes είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν που πάει κόντρα στα bob και lob

Η αλήθεια είναι πως έχει αρχίσει να μας κουράζει η εμμονή των celebrities με το bob. Και κομψό και πρακτικό και ωραιότατο είναι αλλά μοιάζουν όλες μεταξύ τους πλέον. Το πολύ πολύ να κόψουν αφέλειες για να κάνουν τη διαφορά αλλά και πάλι παραμένει το ίδιο style. Βέβαια τις τελευταίες μέρες βλέπουμε μια στροφή στα μακριά μαλλιά. Πρώτη και καλύτερη η Kim Kardashian που ζήτησε από τον προσωπικό της hairstylist, Chris Appleton, να τοποθετήσει και

πάλι τα extensions που όπως και να το κάνουμε είναι σήμα κατατεθέν της Kim. Αρκετά άντεξε το 90’s bob που απέκτησε πριν από μερικούς μήνες.

Στη συνέχεια είδαμε την Emilia Clarke στην απονομή βραβείων Emmy, με υπέροχα ίσια μακριά μαλλιά. Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε πως εμπνεύστηκε το look από την Jennifer Lopez αφού πάντα θαύμαζε το hair look της. Και αυτή ήταν μια μεγάλη έκπληξη για εμάς.

Και τώρα έρχεται η Katie Holmes να αντιγράψει το look αποδεικνύοντας πως μία νέα τάση είναι εδώ. Η Holmes εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας The Irishman, στο φεστιβά κινηματογράφου της  Νέας Υόρκης απαστράπτουσα και ανανεωμένη. Το lob της είναι παρελθόν και τη θέση του έχουν πάρει τα πλούσια μαλλιά που ακουμπούν στην πλάτη. Πάτησε το κόκκινο χαλί με μια κυματιστή αλογοουρά, βαθιά χωρίστρα στο πλάι και μερικές τούφες να πέφτουν απαλά στο πρόσωπο της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DJ Quintero (@djquintero) στις 28 Σεπ, 2019 στις 6:52 πμ PDT

Το νέο της look δημιούργησε ο πιστός και αγαπημένος της εδώ και χρόνια hairstylist, DJ Quintero ο οποίος το αποκάλυψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram σχολιάζοντας: “Από το lob στα μαλλιά μέχρι τη μέση”. Ο ίδιος μάλιστα εξομολογείτε πως λατρεύει τη Holmes επειδή είναι τολμηρή όσο αφορά τα μαλλιά της. Μπορεί να είναι glamorous αλλά και ακραία. Προσπαθεί πάντα να της κάνει κουρέματα που μπορούν να δείχνουν υπέροχα χωρίς ιδιαίτερο styling μιας και η ηθοποιός δεν φορμάρει τα μαλλιά της καθημερινά.

Photo: Gotham/Getty Images/Ideal Image

Αν δεν έχετε κόψει τα μαλλιά σας λοιπόν δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Τα μακριά επανέρχονται.

Κεντρική photo:Gisela Schober/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Τα τρία ωραιότερα hair looks από την εβδομάδα μόδας του Παρισιού που μπορείτε να υιοθετήσετε μέσα στο Φθινόπωρο

Τα ωραιότερα minimal nail looks με μια χρυσή λεπτομέρεια που θα λατρέψετε

Keywords
Τυχαία Θέματα