Η Sarah Jessica Parker έκανε μια συγκλονιστική εμφάνιση και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!

Η Sarah Jessica Parker καταφέρνει πάντα να μας εκπλήσσει με τις στιλιστικές της επιλογές. Τη γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε μέσα από τη σειρά Sex & the City και από τότε η ίδια είναι το απόλυτο fashion icon και μια γυναίκα που ξέρει πώς να προσελκύει όλα τα βλέμματα πάνω της.

The Look

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος,

η Sarah Jessica Parker πήγε στο New York City Ballet και επίλεξε να φορέσει φόρεμα Zac Posen. Το φόρεμα της Parker είχε φουσκωτά μανίκια και πολλά βολάν και η ίδια το συνδύασε με φούξια πέδιλα. Η όμορφη ηθοποιός ολοκλήρωσε το look της με έναν ψηλό και αυστηρό κότσο και έντονο βάψιμο στα μάτια, όπως συνηθίζει να κάνει συχνά σε δημόσιες εμφανίσεις της. Η ίδια προτίμησε διακριτικά κοσμήματα για να εντυπωσιάσει με το φόρεμά της που θυμίζει πολύ δεκαετία του 80.

Το χρώμα που διάλεξε η Sarah Jessica Parker δεν ήταν επίσης τυχαία επιλογή καθώς θεωρείται μια από τις top τάσεις της μόδας.

© Monica Schipper / Getty Images / Ideal Image

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

One of those nights. So magical you need proof it really happened. To all friends and patrons who joined us last night and every year at our Fall Gala, to our wonderful designers @zacposen @annasui who brought all their skill and devotion, to our inspired choreographers @laurenlovette @edwaardliang, to the rapturous orchestra and it’s leader Andrew Litton and to the extraordinary dancers of the @nycballet who are deservedly on the receiving end of bravos after every performance I am indebted, in awe and most grateful. X, SJ​

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SJP (@sarahjessicaparker) στις 27 Σεπ, 2019 στις 7:53 πμ PDT

Διαβάστε ακόμα: 4 υπέροχα φθινοπωρινά καθημερινά looks που θα σε εμπνεύσουν…απεριόριστα! (VIDEO)- Μπορείς να τα δεις όλα εδώ και να τα υιοθετήσεις άμεσα!

H Meghan Markle έκανε νέα εμφάνιση με το μωρό της και αυτό είναι το look που υιοθέτησε- Τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της για μια ακόμα φορά.

Emmy Awards 2019: Η Kim Kardashian και η Kendall Jenner έκλεψαν τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί!- Ποιο look σου άρεσε περισσότερο;

Keywords
Τυχαία Θέματα