Πρω1νό: Έμεινε άφωνη η Φαίη με την αποκάλυψη της Δανάης Μπάρκα!

Η Δανάη Μπάρκα το πρωί της Πέμπτης, 15 Νοεμβρίου βρέθηκε καλεσμένη στο Πρω1νό και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Φαίη. Η νεαρή ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τον επί χρόνια σύντροφό της, ενώ περιέγραψε ένα περιστατικό που άφησε άφωνη τη Φαίη.

Η ίδια είπε ότι πλέον δεν ανεβάζει φωτογραφίες με το αγόρι της, αφού θέλει να κρατά πιο χαμηλούς τόνους.

«Τι ωραίο ζευγάρι που είστε… και είστε πολλά χρόνια μαζί», σχολίασε η Φαίη και τότε η Δανάη απάντησε: «Είμαστε… Είμαστε είναι όσα χρόνια μαζί είναι και

η Κατίνα με τον Ζερμπέτογλου στις “Μάγισσες της Σμύρνης” για να πάμε σε άλλα θέματα…».

«Δεν σου αρέσει να μιλάς για τα προσωπικά σου;», ρώτησε η Φαίη και η ηθοποιός αποκρίθηκε: «Όχι δεν μου αρέσει καθόλου, γιατί είναι κάτι πολύ προσωπικό. Επειδή εγώ εκθέτω κάτι προσωπικό, που είναι η μαμά μου (Βίκυ Σταυροπούλου)… Εννοώ, ότι υπάρχει μια σχέση που ακούγεται, θέλω όλα τα υπόλοιπα να είναι δικά μας. Δηλαδή, μου αρέσει πιο πολύ να μιλάω για τη δουλειά μου»

Στην συνέχεια η Δανάη Μπάρκα περιέγραψε ένα περιστατικό που άφησε άφωνη τη Φαίη: «Πήγαμε στο super market και όταν έφτασε στο σπίτι μετά τα ψώνια, συνειδητοποίησε ότι κάτι είχε ξεχάσει και ήμουν εγώ. Εγώ είχα ανοίξει κάτι καλλυντικά μέσα στο super market και βαφομουν. Πρέπει να ήμουν τεσσάρων ετών… ευτυχώς που ήταν το super market της γειτονιάς μας, γιατί αλλιώς…».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Ηρώ Σαΐα: «Για τους γονείς μου δεν ήταν το καλύτερο τους να παντρευτώ τον Σταύρο Ξαρχάκο και…»

Keywords
Τυχαία Θέματα