Βάσω Γουλιελμάκη για την ακύρωση του «Ζητείται ψεύτης»: «Έχω πάθει σοκ! Με έχουν αφήσει Χριστουγεννιάτικα χωρίς δουλειά»

Η θεατρική παράσταση “Ζητείται ψεύτης”, η οποία ήταν προγραμματισμένη να ανέβει στο θέατρο “Παλλάς”, στις αρχές Φεβρουαρίου, ακυρώθηκε. Όπως έγινε γνωστό ο Μάρκος Σεφερλής φαίνεται να είχε πολλές απαιτήσεις που γνωστοποίησε, μετά την συμφωνία του με την παραγωγή.

Σήμερα, Τρίτη 15 Νοεμβρίου η Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία είναι σύμβουλος των “Θεατρικών Σκηνών”, μίλησε αποκλειστικά στο Πρω1νό και γνωστοποίησε ότι ο Μάρκος Σεφερλής δεν τήρησε την αρχική συμφωνία και έτσι η παράσταση δεν θα ανέβει.

Μια από τις 25 ηθοποιούς

που έμεινε στα μέσα της σεζόν χωρίς δουλειά λόγω αυτής της συγκυρίας είναι η Βάσω Γουλιελμάκη, η οποία μίλησε στο Πρω1νό φανερά αναστατωμένη με την δυσάρεστη εξέλιξη.

«Δε μίλησα με τον Μάρκο Σεφερλή. Δεν γνωριζόμαστε και δεν έχω πάρε δώσε. Εγώ μιλάω με την παραγωγή. Δεν με αφορά για ποιο λόγο έγινε όλο αυτό. Αυτό που με αφορά είναι ότι εγώ έχω κλείσει μια δουλειά εδώ και επτά μήνες, που πρέπει να είσαι πάρα πολύ τυχερός ηθοποιός για να ξέρεις που θα παίξεις επτά μήνες πριν. Πέρασαν επτά μήνες και είχα επτά προτάσεις, η τελευταία πρόταση, ήταν την Παρασκευή που μας πέρασε, γιατί δεν με έβλεπαν κάπου να παίζω και που είπαν “Μήπως θέλετε να παίξετε σε μια παράσταση; Στο Οκτώ γυναίκες κατηγορούνται;” και είπα “Ευχαριστώ πολύ αλλά σε είκοσι μέρες αρχίζω τις πρόβες μου”. Καταλαβαίνετε λοιπόν, τι σοκ έχω υποστεί, όπως και οι υπόλοιποι αλλά αυτή τη στιγμή εγώ μιλάω για τον εαυτό μου. Με αφήνουν έναν μήνα πριν από τα Χριστούγεννα χωρίς δουλειά και με ένα παιδί. Τι σημαίνει αυτό; Ότι δεν με αφορά καθόλου αν φταίει ο ένας ή αν φταίει ο άλλος. Με αφορά η απόφαση που παίρνει κάποιος για να αφήσει χωρίς δουλειά κάποιους ανθρώπους. Αυτό με αφορά. Η απόφαση. Όταν εγώ είμαι συνεπής 31 χρόνια σε αυτό το χώρο και δεν έχω πάψει στιγμή να είμαι συνεπείς για να μην κλείσει ούτε μια μέρα το θέατρο, γιατί ήμουν άρρωστη ή κάτι είχα. Ούτε μία μέρα δεν έκλεισε γιατί σκέφτηκα και τους συναδέλφους μου και τον παραγωγό τον καημένο, που βάζει τα λεφτά του για να μία δουλειά», είπε χαρακτηριστικά η Βάσω Γουλιελμάκη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε αποκλειστικά στο Πρω1νό και ξεκαθάρισε για τη θεατρική παράστασταση «Ζητείται Ψεύτης»: «Ο Μάρκος ζήτησε να…»

Keywords
Τυχαία Θέματα