Πρεμιέρα για τη Φαίη μας: Η beauty προετοιμασία που έκανε!

Πρεμιέρα για τη Φαίη μας σήμερα, ημέρα της γιορτής της και την περασμένη Παρασκευή βρέθηκε στο σπα της Θεανώς Μπέλλα για μια beautyπροετοιμασία.

Το faysbook.gr επικοινώνησε με τη Θεανώ που μοιράστηκε μαζί μας την περιποίηση που έκανε στη Φαίη μας για υγιή και λαμπερή επιδερμίδα τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα που μετά την έκθεση στον ήλιο και τη θάλασσα θέλει τη φροντίδα του κι αυτό.

Θεραπεία προσώπου

«Για το πρόσωπο αποφάσισα να κάνουμε ένα brush cleansing, το οποίο γίνεται με

ειδικό βουρτσάκι και κάνει κυτταρική ανανέωση στην επιδερμίδα, αφαιρώντας το λίπος από τα βαθύτερα στρώματα. Μετά το brush cleansing το δέρμα είναι λείο, κρουστό και τονωμένο, ενώ ταυτόχρονα «σβήνουν» και οι λεπτές ρυτίδες», μας λέει η Θεανώ.

«Μετά το brush cleansing ακολουθήσαμε μια ιστοσυσφικτική και αναζωογονητική πορεία που περιλαμβάνει μάσκες με ειδικά μείγματα, που περιλαμβάνουν πολύτιμα για την επιδερμίδα συστατικά όπως ζελέ ρετινόλης και επιλεγμένα αιθέρια έλαια σε συνδυασμό με μασάζ προσώπου. Αυτές οι ουσίες τονώνουν και συσφίγγουν αμέσως το δέρμα και ταυτόχρονα μειώνουν εντυπωσιακά τις επιφανειακές ρυτίδες, αφήνοντας το δέρμα ανανεωμένο και εντυπωσιακά λαμπερό, με αυτή τη χαρακτηριστική λάμψη υγείας», εξηγεί η αισθητικός των σταρ, Θεανώ Μπέλλα.

Η βάση μακιγιάζ της Φαίης

Όπως εξηγεί η Θεανώ, ένα προϊόν που χρησιμοποιεί καθημερινά η Φαίη πριν από το μακιγιάζ της και φροντίζει την επιδερμίδα της είναι το Belox –ένα προϊόν από τη δική της σειρά περιποίησης. «Πρόκειται για ένα ζελέ που συνδυάζει μια πολύ σύγχρονη δραστική ουσία, την κυτοκίνη, με τρία αιθέρια έλαια. Το ένα προλαμβάνει τη φυσική χαλάρωση και τα άλλα δύο υποστηρίζουν δραστικά την ανάπλαση των μιμικών ρυτίδων, όσο αυτές βρίσκονται σε χαλαρή κατάσταση. Η δράση του μειώνει τα διεγερτικά νευρικά συστήματα προς τους μιμικούς μύες, αυτούς τους μύες δηλαδή που δημιουργούν τις ρυτίδες έκφρασης. Οι μιμικοί μύες μειώνουν τις συστολές τους και παραμένουν χαλαρωμένοι όσο αυτό επιδρά, με αποτέλεσμα να μειώνεται σημαντικά το βάθος των ρυτίδων έκφρασης. Για αυτό και το συγκεκριμένο προϊόν το ονομάζω Belox καθώς δρα ως φυσικό botox. Το εφαρμόζουμε 1-2 φορές την ημέρα για τουλάχιστον 2 μήνες. Είναι ένα προϊόν που χρησιμοποιείται στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ», μας λέει.

Περιποίηση Σώματος

Η Φαίη πριν φύγει από το σπα της Θεανώς έκανε και μια αναζωογονητική θεραπεία σώματος, πολύτιμη μετά την έκθεσή μας στον ήλιο το καλοκαίρι, ένα μασάζ με ειδικά άλατα. Όπως εξηγεί η Θεανώ: «Για να απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα και το πιθανό ξεφλούδισμα της επιδερμίδας του σώματος μετά το καλοκαίρι, κάναμε και μια θεραπεία σώματος micro peeling με πολύ λεπτούς κόκκους ειδικών αλάτων. Με το ειδικό μασάζ που κάνουμε, οι κόκκοι αλάτων έχουν ιστοτονωτική και ιστοσυσφιχτική δράση, απομακρύνοντας παράλληλα τα νεκρά κύτταρα και χαρίζοντας μοναδική λάμψη και τόνωση στο σώμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα