Προβλέψεις Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα τελειώσετε γρήγορα τη δουλειά σας και θα βρεθείτε με φίλους που έχετε να δείτε καιρό. Θα απολαύσετε μια συζήτηση μα΄ζι τους και θα γυρίσετε σπίτι ανανεωμένοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Ζητήστε βοήθεια αν τη χρειάζεστε για να βάλετε σε μια σειρά όλα όσα σας απασχολούν. Μην παραμελείτε τον σύντροφό σας και τους φίλους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η δουλειά σας πηγαίνει πολύ καλά. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με την προσωπική σας ζωή. Για να είστε ευτυχισμένοι και να νιώθετε καλά, πρέπει να βρείτε τη χρυσή ισορροπία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Και εκεί που

πιστεύατε ότι ο έρωτας δεν θα σας χτυπήσει πότε την πόρτα, θα κάνετε μια άκρως ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει.

ΛΕΩΝ

Επικεντρωθείτε στη δουλειά σας αυτό το διάστημα και μην αφήσετε τίποτα να σας ταράξει και να σας αποσυντονίσει. Ρυθμίστε άμεσα οικονομικές υποχρεώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα αισθανθείτε μια κόπωση κατά την διάρκεια της ημέρας. Μάλλον δεν ξεκουραστήκατε όσο θα θέλατε το Σαββατοκύριακο και σας βγαίνει όλη η κούραση.

ΖΥΓΟΣ

Αν έχετε χαθεί με κάποιους φίλους λόγω υποχρεώσεων, μπορείτε να τους στείλετε ένα μήνυμα ή να τους τηλεφωνήσετε και να κανονίσετε να τα πείτε σύντομα. Μην αφήσετε κι άλλο χρόνο να περάσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η έμπνευση και η φαντασία σας βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο αποκορύφωμά τους, γι’ αυτό και σας συμβουλεύουμε να βρείτε κάτι δημιουργικό. Τι θα λέγατε για ένα καινούργιο χόμπι;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αναποφασιστικότητα των άλλων θα σας απογοητεύσει. Μην δώσετε πολύ σημασία και αφήστε τους να επικοινωνήσουν εκείνοι μαζί σας, γιατί έχετε και με άλλα πράγματα να ασχοληθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα κάτι μαγικό θα συμβεί και θα μπορέσεις επιτέλους να εκφράσεις τα συναισθήματά σου σε αυτόν που σου αρέσει πολύ. Προσοχή στα οικονομικά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα προβλήματα που θα έχετε να λύσετε σήμερα θα είναι πολλά και θα σας αγχώσουν απίστευτα. Αν δείτε ότι δεν μπορείτε να τα καταφέρετε, ζητήστε τη βοήθεια των αγαπημένων σας φίλων.

ΙΧΘΥΕΣ

Ένα μήνυμα ή τηλεφώνημα από κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο που ζει μακριά θα λάβετε σήμερα. Η χαρά σας θα είναι μεγάλη γιατί έχετε να μάθετε νέα του αρκετό καιρό.

Καλημέρα και καλή βδομάδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα