Τι προβλέπουν τα άστρα από 17-24.9.2018;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Κυρίαρχό σημείο της εβδομάδας είναι η μετακίνηση του Ερμή και του Ήλιου στον Ζυγό στο τέλος της, στο περιβάλλον των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Η προσοχή σου φεύγει από την καθημερινότητα, ανακτάς την κοινωνικότητά σου και κυρίως την ανάγκη για ισορροπημένες σχέσεις, επαγγελματικές και προσωπικές. Λίγο πριν αποχωρήσουν από την Παρθένο, στις 21.09, Ήλιος και Ερμής σχηματίζουν σύνοδο και δεν είναι

απίθανο να υπάρξουν συζητήσεις ή ευχάριστες ειδήσεις σε ότι αφορά την δουλειά σας και την καθημερινότητα που θα σε ικανοποιήσουν. Η αναλυτική σου ικανότητα μπορεί να αποκωδικοποιήσει τα πάντα, αυτό που θα πρέπει όμως να προσέχεις είναι τυχόν νευρικότητα και υποκειμενισμός που θα εγείρουν αντιδράσεις.

Με τον Ερμή να περνάει στον Ζυγό στις 22.09 η σκέψη σου επικεντρώνεται σε ότι αφορά προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Είναι γεγονός ότι δείχνεις να έχεις την δυνατότητα να κατανοείς αυτά που ακούς αλλά έχεις επίσης και την ευκολία να εκφράσεις αυτά που σε απασχολούν στο ταίρι ή σε συνεργάτες σου. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η συμβιβαστική τάση που έχεις να μην λειτουργήσει εις βάρος σου και τελικά καταφύγεις σε λύσεις που δεν σε ικανοποιούν.

Ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό στις 23.09 και ενισχύει την κοινωνικότητά σου, την ανάγκη να φλερτάρεις, την ανάγκη να συγχρωτιστείς με άλλους. Σκέψεις για το αν καλύπτεσαι από την παρούσα σχέση ή τις ήδη υπάρχουσες συνεργασίες πιθανά να υπάρξουν. Η διπλωματική σου διάθεση είναι το «όπλο» σου για να επιτύχεις νέες ευνοϊκές συνεργασίες που θα σε ωθήσουν μπροστά. Το παιχνίδι στον ερωτικό τομέα είναι δεδομένο, αφού θέλεις να αρέσεις και είναι πιθανές οι νέες κατακτήσεις. Μην κολλήσεις σε ανασφάλειες και εγωισμό γιατί θα χάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Με τον Ήλιο και τον Ερμή να περνούν στον Ζυγό στο τέλος της εβδομάδας επικεντρώνεσαι στην καθημερινότητα και στη δουλειά σου. Η αναλυτική σου σκέψη και η έντονη διάκριση που έχεις σε βοηθούν να δώσεις σημαντικές λύσεις, καθοριστικές για την εξέλιξη ων ζητημάτων που σε απασχολούν. Λίγο πριν αποχωρήσουν από την Παρθένο, στις 21.09, Ήλιος και Ερμής σχηματίζουν σύνοδο και είναι πιθανές οι ευχάριστες συζητήσεις ή ειδήσεις που μπορεί να έχεις από το ταίρι σου. Είναι σημαντικό όμως να περιορίσεις τυχόν υποκειμενισμό και εκνευρισμό για να μην υπάρξουν εντάσεις στη σχέση σου και να δώσεις, σε περίπτωση που χρειαστεί, τις καλύτερες λύσεις.

Με τον Ερμή να περνάει στον Ζυγό στις 22.09 το μυαλό σου επικεντρώνεται στο πως θα δώσεις λύσεις σε θέματα που εκκρεμούν ή προκύπτουν στην δουλειά και την καθημερινότητα. Η τάση να διακρίνεις με ευκολία τη λεπτομέρεια λειτουργεί βοηθητικά στην εξέλιξη των πραγμάτων και αυτό θα ξεκολλήσει ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν. Από την άλλη, καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός γιατί μπορεί να βλέπεις την λεπτομέρεια αλλά όχι όλη την εικόνα της όποιας κατάστασης και αυτό μπορεί να φέρει δυσκολίες.

Ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό στις 23.09 κάνοντας εντονότερη την καθημερινότητα, προσθέτοντας επιπλέον υποχρεώσεις και αγγαρείες στις οποίες θα πρέπει να ανταποκριθείς. Γκρίνια, άγχος και επικριτικότητα θα είναι αρκετά για να δημιουργήσουν προβλήματα με συναδέλφους ή με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να τα περιορίσεις. Είναι εξαιρετική περίοδος να ασχοληθείς με την διατροφή σου και την φυσική σου κατάσταση, βάζοντας άθληση στην ζωή σου και ξεκινώντας ένα πρόγραμμα διατροφικό που θα σε βοηθήσει στο να έχεις ενέργεια και να ανταποκριθείς στο δύσκολο πρόγραμμά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Χαράς ευαγγέλια για εσένα αυτή την εβδομάδα, καθώς ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν στο περιβάλλον των ερώτων σου και της δημιουργίας, τον Ζυγό, ανεβάζοντας κατακόρυφα την διάθεσή σου. Αισιοδοξία, διάθεση για διασκέδαση και έντονο ερωτικό παιχνίδι σε βγάζουν από την ρουτίνα, που μπορεί να σε σκοτώσει, δίνοντάς σου ανάσες φρεσκάδας αλλά και πολλές κατακτήσεις. Λίγο πριν αποχωρήσουν από την Παρθένο, στις 21.09, Ήλιος και Ερμής σχηματίζουν σύνοδο, μία αστρολογική συγκυρία που μπορεί να φέρει συζητήσεις στο σπίτι, με πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Η αναλυτική σου σκέψη μπορεί να δώσει λύσεις προς τη σωστή κατεύθυνση, πρόσεξε μόνο τον έντονο υποκειμενισμό, ιδιαίτερα ο γεννημένος στις τελευταίες μέρες του ζωδίου.

Με τον Ερμή να περνάει στον Ζυγό στις 22.09 η ανάγκη για αυτοπροβολή είναι έντονη, η διάθεση επίσης εμφανέστατα ανεβασμένη. Σχέδια για διασκέδαση και όμορφες στιγμές με το ταίρι σου μπορούν να ευοδωθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι η τάση να επικεντρώνεσαι μόνο σε αυτά που ενδιαφέρουν εσένα και να γίνεσαι υποκειμενικός, αδιαφορώντας κάποιες φορές για αυτά που εκφράζουν ή θέλουν οι άλλοι. Αυτό θα είναι αρκετό για να προκαλέσει δυσαρέσκεια.

Ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό στις 23.09 και φωτίζει την προσωπικότητά σου. Όλα γύρω σου φαίνονται όμορφα, η χαρά σε κατακλύζει και αυτό μεταδίδεται στους γύρω σου και κυρίως στο ταίρι σου. Η δημιουργική σου διάθεση είναι έντονη και δεν αποκλείεται να την εκτονώνεις σε καλλιτεχνικές δράσεις ή βάζοντας στο πρόγραμμά σου κινηματογράφο και θέατρο. Νέες κατακτήσεις είναι πιθανότατο να προκύψουν, αφού είσαι πρωταγωνιστής στο παιχνίδι του έρωτα. Μόνο που καλό θα είναι κάποιες φορές να περιορίσεις την παιδικότητά σου, γιατί αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ανεύθυνες συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν τους γύρω σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Στροφή στην οικογένεια δείχνει αυτή η εβδομάδα, με τον Ήλιο και τον Ερμή να περνούν στον Ζυγό στο τέλος της και εσένα να επικεντρώνεσαι σε οικογενειακά ζητήματα που θα πρέπει να λύσεις. Μικρός απολογισμός του τελευταίου καιρού μπορεί να υπάρξει. Η διάθεσή σου είναι έντονα εσωστρεφής και ο συναισθηματισμός μπορεί να υπερχειλίσει αν δεν σκεφτείς ρεαλιστικά και ήρεμα, φορτίζοντας έτσι την ψυχολογία σου. Λίγο πριν αποχωρήσουν από την Παρθένο, στις 21.09, Ήλιος και Ερμής σχηματίζουν σύνοδο που θα φέρει ευχάριστες συζητήσεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις που μπορεί να βρεθείς ή θετικές συμφωνίες σε τυχόν εμπορικές προσπάθειές σου. Περιόρισε μόνο την υποκειμενικότητα γιατί θα είναι αρκετή για να προκαλέσει δυσαρέσκειες.

Με τον Ερμή να περνάει στον Ζυγό στις 22.09 ανοίγει ένας κύκλος συζητήσεων στην οικογένεια σε ότι αφορά θέματα που απασχολούν και θα πρέπει να λυθούν. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι έχεις την διάθεση να κατανοήσεις και να ακούσεις τους δικού σου ανθρώπους, όμως η τάση που έχεις να οικειοποιείσαι τα προβλήματα των άλλων λειτουργεί επιβαρυντικά για την δική σου διάθεση. Αναμνήσεις έρχονται ξαφνικά στο μυαλό σου και εντείνουν την ευαισθησία σου.

Ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό στις 23.09 εντείνοντας την εσωστρέφεια που νιώθεις, αλλά και την ανάγκη να νιώσεις ασφάλεια και τρυφερότητα σε οικεία περιβάλλοντα, κατά προτίμηση σε ότι έχει να κάνει με την οικογένεια και τις ρίζες σου. Είναι γεγονός ότι προτιμάς να περνάς τον χρόνο σου με τους δικούς σου ανθρώπους και να εκφράζεις τα συναισθήματά σου. Η ανάγκη να περιποιηθείς και να φροντίσεις τα πρόσωπα της οικογένειας καθίσταται κύρια αυτή την περίοδο, κάτι που σε οδηγεί μακριά από κοινωνικές εκδηλώσεις και υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις.

ΛΕΩΝ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Η κοινωνικότητα και η εξωστρέφειά σου εκδηλώνεται αυτή την εβδομάδα, αφού ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν στο Ζυγό στο τέλος της και σε ωθούν στο να βγεις, να διασκεδάσεις, να κάνεις νέες γνωριμίες, να κάνεις μικρά κοντινά ταξίδια που θα σε ανανεώσουν. Εμπορικά ζητήματα και θέματα επικοινωνίας και διαδικτύου είναι πιθανότατο να σε απασχολήσουν. Λίγο πριν αποχωρήσουν από την Παρθένο, στις 21.09, Ήλιος και Ερμής σχηματίζουν σύνοδο δίνοντάς σου την ευκαιρία να προχωρήσεις σε σημαντικές οικονομικές συζητήσεις που μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα, αρκεί να μην «κλειδώσεις» σε υποκειμενικά μοτίβα που δεν θα βοηθήσουν στην εξέλιξη των ζητημάτων σου.

Με τον Ερμή να περνάει στον Ζυγό στις 22.09 η ανάγκη για επικοινωνία είναι εμφανής. Συζητήσεις και συναντήσεις με κοντινά σου πρόσωπα, με νέους ανθρώπους που μπορεί να γνωρίσεις είναι σημαντικές για εσένα, καθώς αυτά που λαμβάνεις από την επαφή και την επικοινωνία μαζί τους είναι σημαντικά. Αυτό όμως που θα πρέπει να προσέξεις είναι να αντιλαμβάνεσαι ποια πληροφορία είναι ακριβής και ποια όχι, γιατί ο κίνδυνος να υιοθετήσεις απόψεις που δεν ευσταθούν είναι εφικτός.

Ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό στις 23.09 εντείνεται η ανάγκη επικοινωνίας και δράσης, κάτι που πολλές φορές μπορεί να σε οδηγήσει να κάνεις πολλά πράγματα και να μην προλαβαίνεις από τις δραστηριότητες που έχεις. Τα κοντινά σου πρόσωπα (αδέρφια, ξαδέρφια, κοντινοί φίλοι) παίζουν σημαντικό ρόλο αυτή την περίοδο, καθώς είναι επιβεβλημένο για εσένα να τους δώσεις τον χρόνο σου. Ταξίδια κοντινά και επιμορφωτικές εκδρομές θα σε γεμίσουν χαρά αλλά και γνώσεις, κάτι άκρως θετικό για εσένα, αφού σε βοηθούν να πάρεις ανάσες μέσα στην ρουτίνα και την καθημερινότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Στροφή στα οικονομικά σου και σε ότι σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια κάνεις από το τέλος της εβδομάδας, καθώς ο Ήλιος και ο Ερμής αφήνουν το ζώδιό σου και περνούν στον Ζυγό. Η διάθεση από την πλευρά σου να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα είναι ξεκάθαρη και μπαίνεις σε μεθοδικούς σχεδιασμούς για να καταφέρεις να βρεις νέους πόρους εισοδήματος. Λίγο πριν αποχωρήσουν από το ζώδιό σου, στις 21.09, Ήλιος και Ερμής σχηματίζουν σύνοδο, ωθώντας σε σέ συζητήσεις σε κοινωνικό επίπεδο αλλά και σε σημαντικές αποφάσεις για συνεργασίες που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Προσοχή μόνο στην υποκειμενικότητα που θα δημιουργήσει διενέξεις, ιδιαίτερα ο γεννημένος στις τελευταίες μέρες του ζωδίου.

Με τον Ερμή να περνάει στον Ζυγό στις 22.09 η σκέψη σου στρέφεται σε ότι αφορά λογαριασμούς και οικονομικές εκκρεμότητες, θέλοντας να προχωρήσεις στην τακτοποίησή τους με πιο συμφέροντα για εσένα τρόπο. Σχεδιασμοί και συζητήσεις για νέους εισοδηματικούς πόρους μπορεί να υπάρξουν, πρόσεχε μόνο στην απολυτότητα που μπορεί να εκφράσεις γιατί δεν θα βοηθήσει να προχωρήσουν τα σχέδιά σου. Η υπομονή και η επιμονή σου θα ανοίξουν δρόμους.

Ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό στις 23.09 νιώθεις έντονα την ανάγκη να αποσυρθείς από την έντονη κοινωνική ζωή της προηγούμενης περιόδου και να απολαύσεις μοναδικές στιγμές με λίγους και καλούς που έχεις δίπλα σου. Ζητήματα οικονομικά επηρεάζουν την αυτοπεποίθησή σου, που διακυμαίνεται σε σχέση με αυτά. Καλό είναι να διαχωρίσεις την αυταξία σου από την οικονομική ευρωστία ή μη που έχεις, αναγνωρίζοντας στον εαυτό σου θετικά και αρνητικά, μακριά από χρήματα και ανασφάλειες που μπορεί να σε διακατέχουν. Μπορείς να περάσεις μοναδικές στιγμές πάθους με το ταίρι σου, περιόρισε μόνο κτητικές τάσεις που θα δημιουργήσουν κόντρες.

ΖΥΓΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Τα φώτα στρέφονται πάνω σου από το τέλος της εβδομάδας, καθώς ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν στο ζώδιό σου, βγάζοντάς σε από την εσωστρέφεια. Περνάς σε μία περίοδο έντονης δραστηριότητας αλλά και ανάγκης προβολής των απόψεων και την προσωπικότητάς σου, κάνοντας δυναμικά βήματα προς νέες συνεργασίες αλλά και έντονη κοινωνική ζωή, θέλοντας έτσι να φλερτάρεις και να γνωρίσεις νέα πρόσωπα. Η αισιοδοξία σου είναι χαρακτηριστική. Λίγο πριν αποχωρήσουν από την Παρθένο, στις 21.09, Ήλιος και Ερμής σχηματίζουν σύνοδο και η διάθεση να συζητήσεις για ζητήματα του παρελθόντος είναι έντονη, όπως και η συναισθηματικότητα. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις όμως είναι ο έντονος υποκειμενισμός που δεν θα σε βοηθήσει να δεις ξεκάθαρα την εικόνα της όποιας κατάστασης.

Με τον Ερμή να περνάει στο ζώδιό σου στις 22.09 η ανάγκη για επικοινωνία είναι έντονη. Η κοινωνικότητα και η εξωστρέφειά σου φέρνει νέα πρόσωπα, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Συζητήσεις για συνεργασίες είναι πολύ πιθανές να ευοδώσουν τα μέγιστα, καθώς δείχνεις αποφασιστικός και με δυναμισμό να προχωράς σε μία νέα σελίδα. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι η τάση να παίρνεις τα πάντα προσωπικά, προκαλώντας έτσι παρεξηγήσεις που δεν χρειάζονται.

Ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου στις 23.09 και λάμπεις σε όποια παρέα και αν βρεθείς. Η εσωστρέφεια ανήκει πια στο παρελθόν και αυτό σε βοηθά να περάσεις σε μία περίοδο άκρως κοινωνική και δραστήρια για εσένα. Ο δυναμισμός και ο παρορμητισμός σου εντυπωσιάζει και δείχνεις να μην υπάρχει τίποτα που μπορείς να μην καταφέρεις. Πρόσεξε μόνο την διάθεση ανταγωνισμού που μπορεί να εκδηλώσεις, κάτι που θα φέρει κόντρες σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Μπες στην θέση των ανθρώπων που είναι σημαντικοί για εσένα και θα είσαι κερδισμένος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Η εβδομάδα αυτή σηματοδοτείται από την έλευση του Ήλιου και του Ερμή στον Ζυγό, αστρολογικές συγκυρίες που σε βάζουν σε έντονη εσωστρέφεια και μοναχικότητα. Ζητήματα του παρελθόντος έρχονται στο φως και καλείσαι να ισορροπήσεις τον έντονο συναισθηματισμό που δεν αφήνει περιθώρια για ξεκάθαρες σκέψεις. Η τέχνη θα είναι εξαιρετική διέξοδος. Λίγο πριν αποχωρήσουν από την Παρθένο, στις 21.09, Ήλιος και Ερμής σχηματίζουν σύνοδο και προβλέπεται να έχεις ευχάριστες συζητήσεις με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, ευχάριστες εξελίξεις σε ότι αφορά στόχους και σχέδια που έχεις. Προσοχή στην υποκειμενικότητα, θα προκαλέσει αντιδράσεις από σημαντικά φιλικά πρόσωπα, κάτι που δεν χρειάζεται.

Με τον Ερμή να περνάει στον Ζυγό στις 22.09 και η σκέψη σου στρέφεται στο παρελθόν, καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με αναμνήσεις που έρχονται και πάλι στο μυαλό σου. Δεν σου είναι εύκολο να συγκεντρωθείς σε ζητήματα καθημερινότητας, αφού έχεις την τάση να ταξιδεύεις συνεχώς νοητά. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να κλείσεις ζητήματα που εκκρεμούν και σε βαραίνουν ψυχολογικά. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους.

Ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό στις 23.09 και μπαίνεις σε μία περίοδο απολογισμού του τελευταίου χρόνου και των πεπραγμένων σου. Κλείνεσαι στον εαυτό σου και καλείσαι να έρθεις σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σου, να αναγνωρίσεις τον πλούσιο ψυχικό σου κόσμο, να αποδεχθείς τον Θεό που κρύβεις μέσα σου. Ο εσωτερισμός, ο διαλογισμός, η προσευχή μπορεί να αποδειχθούν τα κυριότερα μέσα για να έρθεις σε επαφή με την πνευματική σου υπόσταση και να ισορροπήσεις την περίεργη ομολογουμένως διάθεσή σου. Η έντονη ευαισθησία σου μπορεί να εκδηλωθεί σε πρόσωπα που έχουν ανάγκη και θέλεις να σταθείς δίπλα τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν στον Ζυγό στο τέλος της εβδομάδας, αφήνοντας έτσι πίσω σου μία περίοδο έντονης επαγγελματικής δραστηριότητας. Είναι πια η εποχή που θέλεις να συναναστραφείς με φιλικά σου πρόσωπα, να κάνεις σχέδια για νέες φιλοδοξίες σου, να ασχοληθείς με συλλογικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν. Λίγο πριν αποχωρήσουν από την Παρθένο, στις 21.09, Ήλιος και Ερμής σχηματίζουν σύνοδο φέρνοντας στο προσκήνιο συζητήσεις ευχάριστες σε επαγγελματικό επίπεδο που μπορεί να ευοδώσουν τα μέγιστα. Προσοχή σε υποκειμενικότητα και νευρικότητα που μπορεί να χαλάσουν το κλίμα και να προκαλέσουν δυσάρεστες εξελίξεις, ιδιαίτερα ο γεννημένος στις τελευταίες μέρες του ζωδίου.

Με τον Ερμή να περνάει στον Ζυγό στις 22.09 η ανάγκη για επικοινωνία με τα φιλικά σου πρόσωπα είναι έντονη. Θέλεις διαρκώς να συζητάς μαζί τους και να επικοινωνείς τις πρωτότυπες ιδέες σου και τα σχέδιά σου. Η νεωτεριστική σου σκέψη τραβά το ενδιαφέρον των γύρω σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που να θέλουν να σε βοηθήσουν σε ότι έχεις στο νου σου. Καλό είναι όμως να προσέξεις απαξιωτικές τάσεις ή την έπαρση στο λόγο που θα δημιουργήσει αντιπαραθέσεις.

Ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό στις 23.09 και σε βοηθά να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που έχεις κοινά ενδιαφέροντα ή κοινές κοινωνικές πεποιθήσεις. Η επικοινωνία των σκέψεων είναι καταλυτική και δεν αποκλείεται να αποφασίσεις να συνδράμεις σε μία νέα ομαδική προσπάθεια που θα σε εξιτάρει. Γεγονός είναι επίσης ότι το φιλικό σου περιβάλλον θα παίξει σημαντικό ρόλο, αφού επιδιώκεις να βρίσκεσαι συνεχώς με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα και νιώθεις ότι καταλαβαίνουν απόλυτα αυτά που πρεσβεύεις. Οι προσωπικές σου ανασφάλειες μπορεί να σε κάνουν απότομο. Προσπάθησε να το ελέγξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Τα βλέμματα στρέφονται στην καριέρα σου και πως αυτή θα έχει την εξέλιξη που εσύ επιθυμείς. Ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν στον Ζυγό στα τέλη της εβδομάδας και επικεντρώνεσαι στη επαγγελματική σου ανέλιξη, καθώς είναι σημαντικό για εσένα να διακριθείς και να αναγνωριστεί η προσωπική σου προσπάθεια. Λίγο πριν αποχωρήσουν από την Παρθένο, στις 21.09, Ήλιος και Ερμής σχηματίζουν σύνοδο και είναι χρυσή ευκαιρία για συναντήσεις και συζητήσεις ευχάριστες με παρέες που έχεις κοινά πνευματικά ερείσματα. Εξελίξεις σε νομικά ζητήματα που τυχόν σε απασχολούν είναι πιθανές. Καλό είναι βέβαια να περιορίσεις υποκειμενισμό και δογματισμό, βοηθώντας θετικά στην πορεία των πραγμάτων.

Με τον Ερμή να περνάει στον Ζυγό στις 22.09 η σκέψη σου επικεντρώνεται στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία και σε σχέδια που κάνεις για την εξέλιξή σου. Είναι πολύ πιθανές οι συζητήσεις με ανωτέρους σου, έχοντας ευνοϊκότερες προτάσεις για εσένα ή να προκύψουν νέες προτάσεις που θα σε βοηθούν στην πορεία που θέλεις να ακολουθήσεις. Θυμήσου μόνο πως η απολυτότητα και η διάθεση να επιβληθείς μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει, γι’ αυτό προσπάθησε να είσαι διαλλακτικότερος στη σκέψη και στην έκφραση του λόγου.

Ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό στις 23.09 και δράση σου όλη εντείνεται σε ότι αφορά την καριέρα σου. Νέες ευθύνες και υποχρεώσεις μπορεί να προκύψουν, αφού δείχνεις να μπορείς να ανταποκριθείς επιτυχημένα σε ότι σου ανατεθεί, λόγω της μεθοδικότητας, της υπευθυνότητες και της πειθαρχημένης εργατικής σου στάσης. Είναι όμως σημαντικό να μην μπεις σε αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που έχουν εξουσία για να καταφέρεις να ανελιχθείς σε ανώτερα επίπεδα. Η αυστηρότητα και το άγχος πιθανά να οδηγήσουν σε ανούσιες αντιπαραθέσεις που θα χαλάσουν τα σχέδιά σου. Δείξε ψυχραιμία και σύνεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Η αισιοδοξία και η χαρά είναι και πάλι εδώ. Μετά από μία περίοδο έντονης εσωστρέφειας, αυτή την εβδομάδα ανοίγεις τα φτερά σου, αφού ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν στον Ζυγό και ανεβάζουν κατακόρυφα την διάθεσή σου. Η ανάγκη για πνευματικά και κυριολεκτικά ταξίδια είναι έντονη, όπως και για διασκέδαση που μπαίνει δυναμικά στο πρόγραμμά σου. Λίγο πριν αποχωρήσουν από την Παρθένο, στις 21.09, Ήλιος και Ερμής σχηματίζουν σύνοδο φέρνοντας συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν που μπορεί να έχουν θετική εξέλιξη. Εκνευρισμός, υποκειμενικότητα και καχυποψία θα χαλάσουν το κλίμα, δείξε προσοχή για να έχεις τις καλύτερες προοπτικές.

Με τον Ερμή να περνάει στον Ζυγό στις 22.09 βρίσκεις και πάλι το χαμόγελό σου, αφού σε ενδιαφέρει να επικοινωνείς με πρόσωπα που έχεις κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα, με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον. Ταξίδια στο εξωτερικό δεν αποκλείονται, καθώς δείχνεις να θέλεις να ζήσεις μία περιπέτεια, γνωρίζοντας νέους πολιτισμούς που θα σου δείξουν καινούργιους δρόμους. Προσοχή στην αφηρημάδα και στην αμέλεια που μπορεί να σε εκθέσουν στην καθημερινότητα. Συγκεντρώσου στις εργασιακές υποχρεώσεις για να μην γίνουν λάθη.

Ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό στις 23.09 και έτσι εκτοξεύεται η θετικότητα και η αισιοδοξία. Ζητήματα σπουδών, σεμιναρίων, νομικές υποθέσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν, ταξίδια και θέματα σε σχέση με το εξωτερικό έρχονται στο προσκήνιο και δεν θα διστάσεις να επιλέξεις να ασχοληθείς με αντικείμενα που σου ανοίγουν νέους πνευματικούς δρόμους. Διασκέδαση, ερωτικό παιχνίδι, καλή παρέα και ποτό μπαίνουν στο καθημερινό πρόγραμμα, πρόσεχε μόνο γιατί μπορεί να χάσεις το μέτρο και αυτό να φέρει είτε περιττά κιλά, είτε ζητήματα με τους γύρω σου.

ΙΧΘΥΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Η μετακίνηση του Ερμή και του Ήλιου στον Ζυγό κυριαρχεί αυτή την εβδομάδα, κάτι που θα σε οδηγήσει σε μοναχικότητα και εσωστρέφεια. Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, με κληρονομιές και επενδύσεις έρχονται στο προσκήνιο και καλείσαι να «χρησιμοποιήσεις» το ένστικτό σου για να πάρεις θετικές για εσένα αποφάσεις. Λίγο πριν αποχωρήσουν από την Παρθένο, στις 21.09, Ήλιος και Ερμής σχηματίζουν σύνοδο και μπορεί να υπάρξουν σημαντικές συζητήσεις για συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν. Η αναλυτική σου σκέψη μπορεί να σε βοηθήσει να εστιάσεις εκεί που χρειάζεται να παρέμβεις για να οδηγήσεις την συζήτηση στον καλύτερο δρόμο. Μόνο ο έντονος υποκειμενισμός και η νευρικότητα πρέπει να περιοριστούν, θυμήσου το.

Με τον Ερμή να περνάει στον Ζυγό στις 22.09 παύεις να είσαι έντονα εκδηλωτικός στις απόψεις και στα συναισθήματά σου. Είναι πιο εύκολο για εσένα να παρατηρείς τι γίνεται γύρω σου από το να συμμετέχεις σε συζητήσεις. Πλάνα σε σχέση με οικονομικά ζητήματα και συμφωνίες μπορούν να δρομολογηθούν και να δώσουν θετικά αποτελέσματα. Προσοχή στη σχέση σου γιατί η καχυποψία μπορεί να φέρει συγκρούσεις, λόγω ανασφαλειών και φόβων σου. Είναι η κατάλληλη περίοδος να αναλογιστείς να εκφράσεις αυτά που πραγματικά νιώθεις.

Ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό στις 23.09 εντείνοντας την εσωστρέφεια. Επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά τα οικονομικά σου και μπαίνεις στην διαδικασία να δρομολογήσεις ζητήματα που αφορούν τράπεζες, Δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς. Δεν είναι απίθανο να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά οικονομικές συμφωνίες από τυχόν επιχειρηματικές σου προσπάθειες. Επικεντρώνεσαι ακόμα στη προσωπική σου ζωή, ζήλια και ανασφάλειες δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν εκρηκτικό κλίμα. Μετουσίωσε αυτή σου την ενέργεια σε πάθος, κάτι που θα λειτουργήσει ευεργετικά για το ταίρι σου και την ψυχολογία σου.

The post Τι προβλέπουν τα άστρα από 17-24.9.2018; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρα, ειδήσεις, θεατρο, καιρος, εκκρεμότητες, νέα, φως, εξιτάρει, δραση, τραπεζες, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , μετρο, Καλή Χρονιά, θεμα εκθεσης 2012, τελος του κοσμου, αποτελεσματα, διατροφη, δουλεια, ζηλια, καριερα, ομορφα μυστικα, περιοδος, προγραμμα, φυσικη, φως, χρυση ευκαιρια, ψυχολογια, αγχος, αισιοδοξια, αναμνησεις, αυτοπεποιθηση, βρισκεις, γεγονος, γινεται, γινεσαι, δεδομενο, δυνατοτητα, δειξε, δημοσιο, δειτε, δικη, δειχνει, δωσει, ευκαιρια, ευκολο, υπαρχει, εκνευρισμος, εκκρεμότητες, εκρηκτικο, εκφρασεις, εκφραση, εβδομαδα, ενεργεια, ενδιαφεροντα, ενστικτο, εμφάνιση, εξελιξη, εξιτάρει, εξωστρεφεια, επικοινωνια, επενδυσεις, εποχη, ερμης, ερχονται, ερχεσαι, ευαγγελια, τεχνη, ζωη, ζωδιο, ιδεες, ηλιος, υπομονη, θετικο, θυμασαι, θυμησου, εικονα, ηρεμα, καχυποψια, κυκλος, κυρια, κιλα, κλιμα, λαθη, λογο, μακρια, μπορεις, μυαλο, μυστικα, ξαδερφια, παντα, ο ηλιος, οικογενεια, παθος, περιβαλλον, προβληματα, ρολο, συζητηση, σκεψεις, σπιτι, σχεδια, ταξιδια, ταση, φαινονται, φτερα, χαμογελο, χατζηβασιλειου, χρυση, χαρα, ψυχολογικα, ψυχραιμια, ψυχικο, ομορφα, ανηκει, ασφαλεια, βηματα, δωσεις, εκδρομες, γνωσεις, ιδιαιτερα, μπροστα, νιωθεις, παιχνιδι, ποτο, θεματα, θετικα
Τυχαία Θέματα