Πώς πρέπει να χειριστείς ένα τσακωμό με έναν Ζυγό

Eίναι γεγονός πως δεν είναι εύκολο να ζεις μόνιμα με έναν Ζυγό στο σπίτι. Ωστόσο αυτό το ζώδιο έχει πολλά θετικά στοιχεία ώστε να σε κάνουν ευτυχισμένη.

Τι πρέπει να κάνεις όμως για να τσακώνεσαι σωστά με έναν ζυγό;

#1. Ό,τι και να γίνει δεν πρέπει να θίξεις τα άτομα που αγαπάνε ακόμα και αν αυτοί μιλάνε αρνητικά για τους δικούς τους ανθρώπους.

#2. Επίσης δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείς ποτέ άσχημους χαρακτηρισμούς γιατί αυτό τους δημιουργεί την ανάγκη να αντεπιτεθούν.

#3. Ένα πράγμα που συχαίνονται οι περισσότεροι Ζυγοί είναι όταν υψώνεις τη φωνή σου.

Αυτή η λεπτομέρεια είναι κάτι που πρέπει να προσέξεις για να έχεις πιο υγιείς σχέσεις με το συγκεκριμένο ζώδιο.

#4. Είναι αλήθεια πως οι ζυγοί δεν θέλουν να ζητάνε συγνώμη ούτε να αναγνωρίζουν πότε έσφαλαν. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό τους που δύσκολα αλλάζει. Αν όμως τους αγαπάς μπορείς να τους κάνεις να νιώθουν πότε έσφαλαν δείχνοντάς τους το με τη συμπεριφορά σου και όχι με φωνές.

#5. Οι Ζυγοί για να παραμείνουν ευτυχισμένοι σε μια σχέση θέλουν να νιώθουν πως έχουν την ελευθερία τους μέχρι ένα βαθμό (δεν είναι και Δίδυμοι, που θέλουν να τους αφήνεις εντελώς ελεύθερους). Αν νιώσουν πως η πηγή ενός τσακωμού είναι κάτι που δεν θεωρούν πως θα έπρεπε να σας έχει ενοχλήσει θα νευριάσουν και θα ανταποδώσουν με νεύρα και εντάσεις.

#6. Τέλος, αυτό που απεχθάνονται οι Ζυγοί περισσότερο από οτιδήποτε άλλο δεν είναι τόσο ο τσακωμός όσο η στεναχώρια που έρχεται συνήθως μετά από αυτόν. Γι’αυτό προσπάθησε όταν τσακώνεσαι μαζί τους να καταλήγετε στο τέλος και πάλι αγαπημένοι, μονιασμένοι και χωρίς να κρατάτε κακία μεταξύ σας.

Διαβάστε ακόμα:  Δες πώς βλέπει ένας Κριός το κάθε ζώδιο: Με ποιους ανθρώπους έχει καλή χημεία;

Πρω1νό-Λίτσα Πατέρα: Τι θα έλεγε με δυνατή φωνή στο κάθε ζώδιο η γη που μας φιλοξενεί

Πρω1νό 24/4-Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα – VIDEO

Keywords
Τυχαία Θέματα