Highlighter: Δείτε τα ωραιότερα γιατί θα είναι το πρώτο προϊόν που θα φορέσετε μόλις βγείτε από το σπίτι

Ο εγκλεισμός οδεύει στο στο τέλος, κι εσείς πρέπει να προετοιμαστείτε για τη μέρα που θα βγείτε και πάλι. Πρέπει να εμφανιστείτε παντού με το τέλειο make up look. Έχετε κάνει άλλωστε αρκετές πρόβες.

Ακόμη κι αν αγαπάτε το no makeup make up look θα πρέπει να λάμπετε ολόκληρες. Και το προϊόν που θα σας βοηθήσει είναι το highlighter. Θα το απλώσετε σε ζυγωματικά, μύτη και μέτωπο, όπως ακριβώς σας έχουν υποδείξει οι celebrity make up artists.

Επιλέξτε τη φόρμουλα που σας ταιριάζει. Σε μορφή πούδρας

αν θέλετε ένα διακριτικό αποτέλεσμα σε όλο το πρόσωπο ή σε μορφή κρέμας αν η λεπτομέρεια παίζει σημαντικό ρόλο για εσάς. Μην ξεχνάτε πως μπορείτε να τονίσετε και τα μάτια με το highlighter εφαρμόζοντας το προϊόν αντί για σκιά ή στο τόξο κάτω από τα φρύδια για super λαμπερό βλέμμα. 

Εμείς είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε τα αγαπημένα μας highlighters, έτσι ώστε να επιλέξετε εκείνο που θα βρίσκεται στο νεσεσέρ σας τους επόμενους μήνες.

Becca “Moonstone” Shimmering Skn Perfector Best Highlighter:  Ένα προϊόν που ιριδίζει. Είναι κατάλληλο για εσάς που αγαπάτε τις έντονες λάμψεις.

Laura Mercier Face Illuminator: Σε μορφή πούδρας που θα εφαρμόσετε με πινέλο στα σημεία που θέλετε να τονίσετε. Το φινίρισμα είναι δική σας υπόθεση αφού μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση ανάλογα με την ποσότητα που θα απλώσετε.

Fenty Beauty Killawatt Freestyle Highlighter: Είναι το αγαπημένο της Rihanna και ένα από τα προϊόντα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις. Μπορείτε να το απλώσετε σε πρόσωπο και μάτια για έξτρα λάμψη.

Nars Copacabana Illuminator: Χαρίζει στα ζυγωματικά μια ροζ, περλέ απόχρωση ενώ παράλληλα μπορείτε να αναμίξετε μικρή ποσότητα με τη βάση για να χαρίσετε σε όλο το πρόσωπο μια δροσερή όψη.

MAC Strobe Cream: Ένα από τα πρώτα προϊόντα που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε πολύ. Μικρή ποσότητα είναι αρκετή για να χαρίσει τέλειο αποτέλεσμα.

Διαβάστε ακόμη:

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε αν θέλετε να ανοίξετε τα μαύρα μαλλιά σας

Cushion foundation με SPF: Το προϊόν που θα βρίσκεται στο νεσεσέρ σας μόνιμα τους επόμενους μήνες

Keywords
Τυχαία Θέματα