Η facialist της Dua Lipa μοιράζεται μαζί σας τα πιο έξυπνα tricks περιποίησης της επιδερμίδας στο σπίτι

Σας έχει λείψει η αισθητικός σας, το γνωρίζουμε. Κι εμάς το ίδιο. Γνωρίζουμε όμως επίσης πως ακολουθείτε πιστά όλα τα βήματα της καθημερινής ρουτίνας περιποίησης ενώ έχετε απλώσει όλες τις μάσκες που είχατε σπίτι. Κάνετε απολέπιση και η επιδερμίδα σας είναι super λαμπερή.

Παρ’ όλα αυτά θέλετε να σας φροντίσει και πάλι η facialist αφού είναι η μοναδική που μπορεί να λύσει όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την επιδερμίδα σας και να εξαφανίσει τυχόν ατέλειες. 

Ευτυχώς για εσάς αλλά και για εμάς, οι facialists των celebrities,

τον τελευταίο καιρό που μένουν σπίτι, αποκαλύπτουν μέσα από τα social media όλα τους τα μυστικά. Όλα όσα εφαρμόζουν στις διάσημες πελάτισσες τους ώστε να έχουν τέλεια όψη.

Και τώρα έρχεται η facialist της Dua Lipa, Debbie Thomas, με δύο skin tricks που θα λατρέψετε. Έρχεται weekend άλλωστε και μπορείτε να τα αντιγράψετε. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa) στις 27 Μάρ, 2020 στις 5:14 πμ PDT

Cryo-facial στο σπίτι: Ναι, η διάσημη μέθοδος περιποίησης που μπορείτε να εφαρμόσετε μόνες σας, μέχρι να βρεθείτε και πάλι με την αισθητικό σας. Είναι κατάλληλη για επιδερμίδες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με ερεθισμούς, κοκκινίλες αλλά και πρηξίματα.

Αρχικά καθαρίζετε καλά το πρόσωπο με το προϊόν που χρησιμοποιείτε καθημερινά. Στη συνέχεια απλώνετε serum κάνοντας απαλό μασάζ. Τέλος παίρνετε ένα παγάκι, το τυλίγετε σε μια πετσέτα ή ένα βαμβακερό ύφασμα και το ακουμπάτε για 2-3 λεπτά στα σημεία που παρουσιάζουν τα συμπτώματα. Ναι, και στα μάτια. Ολοκληρώνετε με την ενυδατική σας κρέμα.

Πως θα χρησιμοποιήσετε ατμό όπως οι επαγγελματίες: Είναι η παλιά, καλή μέθοδος που καθαρίζει την επιδερμίδα σε βάθος και ανοίγει τους πόρους. Αρχικά θα πρέπει να βράσετε σε μια κατσαρόλα νερό. Το ρίχνετε σε ένα μεγάλο μπολ, σκύβετε από πάνω και σκεπάζετε το κεφάλι σας με μια πετσέτα. Φροντίστε ώστε ο ατμός να πηγαίνει σε όλο το πρόσωπο.

Περιμένετε για 5 περίπου λεπτά. Στη συνέχεια, πλένετε το πρόσωπο σας με άφθονο χλιαρό νερό και απλώνετε τον ορό σας ενώ το δέρμα σας είναι ακόμη ζεστό. Καλό είναι αμέσως μετά να κάνετε κομπρέσες με παγωμένο νερό ώστε να κλείσουν οι πόροι και να εφαρμόσετε την ενυδατική σας κρέμα.

Διαβάστε ακόμη:

Η Eva Longoria καλύπτει τα λευκά στις ρίζες της σε μερικά δευτερόλεπτα και αποκαλύπτει το μυστικό

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε αν θέλετε να ανοίξετε τα μαύρα μαλλιά σας

Keywords
Τυχαία Θέματα