Πώς να συγχωρέσεις τον αγαπημένο σου για κάτι που έκανε και σε στεναχώρησε

Οι σχέσεις δεν είναι εύκολο πράγμα και όσοι από εσάς βρίσκονται σε μακροχρόνια σχέση ή σχέση που μετράει αρκετούς μήνες θα το έχετε συνειδητοποιήσει. Αρχικά όλα φαίνονται τέλεια γιατί ο αγαπημένος σας σάς κάνει όλα τα χατήρια και δείχνει τον καλύτερό του εαυτό. Στην πορεία όμως της σχέσης τα πράγματα χαλαρώνουν και ο καθένας αρχίζει να βγάζει προς τα έξω τον πραγματικό του εαυτό.

Πάνω σε αυτή την εξέλιξη της σχέσης θα συμβούν κάποια γεγονότα που ίσως θα σε στεναχωρίσουν και θα σε κάνουν να αναρωτηθείς τι πήγε στραβά.

Οι γυναίκες συνηθίζουμε να παίρνουμε τα πράγματα πιο σοβαρά από

ότι θα έπρεπε. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να έχεις στον νου σου. Προσπάθησε να αποκτήσεις λίγο τη φιλοσοφία ενός άντρα και μην στεναχωριέσαι για πράγματα που δεν είναι τόσο σοβαρά. Μπορεί στα δικά σου μάτια να φαίνονται όλα απίστευτα και τραγικά αλλά αν τα δεις από ένα διαφορετικό πρίσμα θα συνειδητοποιήσεις πως δεν έχει νόημα να ταράζεσαι για ανούσιους λόγους.

Κάτι άλλο που θα σε βοηθήσει να μην στεναχωριέσαι στην κάθε αναποδιά και στον κάθε τσακωμό με τον σύντροφό σου είναι πως η συμπεριφορά του δεν σημαίνει πως δεν νοιάζεται για εσένα. Αν ας πούμε ξέχασε τα γενέθλιά σου και δεν σου έφερε κάποιο δώρο δεν σημαίνει πως δεν νοιάζεται για εσένα, απλά είναι στη φύση των αντρών να είναι πιο χαλαροί και…αδιάφοροι.

Διαβάστε ακόμα: Τα 7 τρικς που πρέπει να μάθεις για να κάνεις μια σχέση να λειτουργήσει!

Τα 10 σημάδια που θα προσπαθήσει να κρύψει αλλά δείχνουν ότι σε αγαπάει…

Τα 8 σημάδια που δείχνουν πως δάγκωσες για τα καλά τη λαμαρίνα…μαζί του!

Keywords
Τυχαία Θέματα