«Πόλεμος» ανάμεσα σε Μέγκι Ντρίο και Ραμόνα Βλαντή! Οι νέες δηλώσεις – «φωτιά»!

Συνέχεια στην κόντρα που ξεκίνησε χθες μέσα από αναρτήσεις στο instagram έδωσαν οι δύο πολυσυζητημένες πρώην παίκτριες ριάλιτι Μέγκι Ντρίο και Ραμόνα Βλαντή.

Όταν ξεκίνησαν όταν η νικήτρια του My Style Rocsk 1, δημοσίευσε μέσω InstaStory μια φωτογραφία της Μέγκι Ντρίο και την σχολίασε αρνητικά για το photoshop – που η ίδια θεωρεί – ότι κάνει στις φωτογραφίες της. «Σταματήστε την κατάχρηση της εφαρμογής Photoshop γιατί θα αρχίσουμε να πιστεύομε ότι υπάρχουν στα αλήθεια aliens ανάμεσα μας!», έγραψε  χαρακτηριστικά.

Η Μέγκι Ντρίο είδε τη δημοσίευση της Ραμόνας Βλαντή και της απάντησε μέσω του δικού της λογαριασμού. Αναδημοσίευσε την παραπάνω φωτογραφία και έγραψε: «Κοπέλα μου με ξέρεις; Με είδες ποτέ από κοντά και κάθεσαι και σχολιάζεις τις φωτό μου; Η μήπως θέλεις και εσύ λίγο δημοσιότητα; Πληροφοριακά Photoshop δεν υπάρχει καθόλου εδώ, μόνο φίλτρο. Μήπως να την πάμε και την Ραμόνα στο GNTM2 φέτος να σχολιάζει μαζί με τους κριτές;»

Δες ΕΔΩ τις αναρτήσεις τους!

Οι δύο γυναίκες μίλησαν στην εκπομπή “Καλοκαίρι not” και φαίνεται πως η κόντρα που ξεκίνησε δεν θα τελειώσει έτσι εύκολα…

«Καταρχήν δεν αφορά μόνο τη Μέγκι. Μετά κατάλαβα ποια είναι, δεν την είχα καταλάβει πριν. Είναι πάρα πολλές κυρίες που ψηλώνουν τα πόδια τους και μικραίνουν πολύ τη μέση τους. Δεν θέλω να απαντήσω σε κάτι που είπε η κυρία γιατί όντως δεν την ξέρω, δεν με ξέρει», είπε η Ραμόνα Βλαντή.

«Την κοπέλα δεν την ξέρω, δεν με έχει δει ποτέ από κοντά, δεν την έχω δει ούτε εγώ από κοντά, δεν την είχα παρακολουθήσει ούτε στο My Style Rocks. Θεωρώ ότι το έκανε για δημοσιότητα. Είναι μια πολύ καλή κίνηση για να ακουστεί αυτή τη στιγμή, διότι είμαι ένα δημόσιο πρόσωπο και γράφουν συνέχεια για μένα. Δεν τα δέχομαι τα σχόλιά της συν το γεγονός ότι απάντησα στην ανάρτηση αυτή και η κοπέλα δεν απάντησε. Άρα μάλλον κάπου υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Να πάρει και την κυρία Καγιά τηλέφωνο ή να δει την οντισιόν μου που έχω 60 μέση, είναι σαν μανεκέν η μέση μου. Εγώ δεν έχω ανάγκη να πειράξω τίποτα, έχω να πω στη Ραμόνα. Και θα ήθελα να κάτσει να ασχοληθεί λίγο με τον εαυτό της και όχι με τη Μέγκι», απάντησε η Μέγκι Ντρίο.

Διαβάστε ακόμα:

Βέτα Μπετίνη: Η κόρη της αποκαλύπτει! «Δεν έφυγε από καρκίνο, ούτε από το μηνιγγίωμα…»

Ειρήνη Καζαριάν: Απαντά για τη σχέση της με τον Ίαν Στρατή!

Σάββας Πούμπουρας: Το μήνυμα όλο νόημα για το trend με τις γερασμένες φάτσες…

Keywords
Τυχαία Θέματα