Η Chrissy Teigen έβαψε τα μαλλιά της ακολουθώντας το trend του φετινού Καλοκαιριού!

Οι celebrities στα μέσα του φετινού καλοκαιριού αποφάσισαν να ανανεώσουν το χρώμα στα μαλλιά τους και μάλιστα με παρόμοιο τρόπο. Ζήτησαν από τους προσωπικούς τους haircolorists υπέροχα highloghts που χαρίζουν στα μαλλιά το ξάνοιγμα που δημιουργεί ο ήλιος. Το φυσικό, το λαμπερό και το τέλειο. Αρχικά είδαμε τη Beyonce. Για την ακρίβεια η star πριν από 1-2 μήνες έβαψε τα μαλλιά της καστανά και στη συνέχεια επανήλθε στις υπέροχες ανταύγειες στην απόχρωση της καραμέλας.

Ακολούθησε η Kate Middleton. Στην πιο διακριτική εκδοχή βέβαια μιας και το πρωτόκολλο του παλατιού δεν επιτρέπει δραματικές αλλαγές.

Η Michelle Obama επίσης υιοθέτησε την τάση ενώ τελευταία στη σειρά είναι η Chrissy Teigen η οποία έγινε σχεδόν ξανθιά και πολύ της ταιριάζει.

Ζήτησε από τις αγαπημένες της hairstylists Priscilla Valles και Tracey Cunningham να δημιουργήσουν τα ωραιότερα extensions και highlights ώστε να αποκτήσει ξανθά, μακριά μαλλιά. Όπως η ίδια δήλωσε το σκεφτόταν καιρό τώρα. Αμέσως μόλις επέστρεψε από τις οικογενειακές διακοπές το αποφάσισε. Έκλεισε το ραντεβού με τις αγαπημένες τις φίλες και ιδού το νέο της look.

H Chrissy αγαπάει πολύ τις μεγάλες αλλαγές στα μαλλιά και τολμά να δοκιμάσει αποχρώσεις και μήκη. Τον περασμένο χειμώνα είχε υιοθετήσει ένα ωραιότατο ombre ενώ πριν από μερικές εβδομάδα εμφανίστηκε σε τηλεοπτική συνέντευξη με ένα γλυκό καστανό της καραμέλας.

Τα highlights είναι μια τέλεια ιδέα για όσες από εσάς θέλετε μεν μια αλλαγή αλλά όχι μεγάλη. Μπορείτε να ζητήσετε από τον κομμωτή σας να είναι διακριτικές και λιγότερες από της Teigen αν δεν θέλετε ξαφνικά να γίνετε ξανθιές.

Όσο αφορά τώρα τα extensions δεν τα προτείνουμε ειδικά λίγο πριν τις διακοπές. Θέλουν πολύ μεγάλη φροντίδα με αρκετά προϊόντα περιποίησης και έχουν την ιδιότητα να μπερδεύονται στη θάλασσα. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να έχετε τα μαλλιά σας μαζεμένα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Και ποιο είναι το νόημα αν αποκτήσετε πολύ μακριά μαλλιά και δεν μπορείτε να τα αφήνετε ελεύθερα;

Διαβάστε ακόμη:

Το μυστικό της Kendall Jenner για super καλοκαιρινό glow look!

Το άρωμα σας το φετινό καλοκαίρι έχει την αίσθηση της θάλασσας, του αέρα και του ηλιοβασιλέματος!

Keywords
Τυχαία Θέματα