Πρόσωπο και σώμα αποκτούν λάμψη και ένταση κάνοντας τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις αξέχαστες

Το καλοκαίρι βρίσκεται ήδη στα μισά. Κάποιες από εσάς βρίσκεστε στο αγαπημένο σας νησί και σας ζηλεύουμε και κάποιες άλλες ετοιμάζεστε να φύγετε.  Είμαι σίγουρη ότι σε όποια κατηγορία κι αν ανήκετε έχετε ήδη πάρει χρώμα και τονίζετε πρόσωπο και σώμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εμείς σας βλέπουμε και ανακαλύπτουμε ότι γνωρίζετε τον τρόπο να αναδείξετε το ηλιοκαμένο δέρμα με αποτέλεσμα τόσο στις πρωινές όσο και στις βραδινές σας εμφανίσεις να είστε chic και εντυπωσιακές. Έχουμε όμως να σας προτείνουμε

μερικά, μικρά, δικά μας μυστικά που θα σας προσφέρουν το twist που λείπει καθώς και μια εξωτική νότα.

Πρόκειται για τις ολοκαίνουργιες καλοκαιρινές προτάσεις της Seventeen που είναι φρέσκιες, δροσερές και fashionable! Φέτος το καλοκαίρι θα ταξιδέψετε με τη  μυρωδιά του Cyan Summer, θα χαρίσετε τα ωραιότερα σας χαμόγελα με τις νέες αποχρώσεις των αγαπημένων σας  Shineful και θα δημιουργήσετε ολοκληρωμένα και σαγηνευτικά looks με τις Limited Edition πολυπαλέτες Hawaii Girl,  Boho Chic, Pastel Dreams και Desert Glow!

Body

Λίγο πριν την έξοδο σας  λοιπόν και μετά το ντους απλώνετε στο σώμα σας το Cyan Summer Body Silk. To ενυδατικό γαλάκτωμα που αφήνει την επιδερμίδα απαλή, λαμπερή και αρωματισμένη με νότες από ανανά, λεμόνι και πεπόνι σε συνδυασμό με λευκά άνθη, καρύδα και βερίκοκο που καταλήγει σε βανίλια, κεδρόξυλο και μόσχο.

Εναλλακτικά και αν είστε λάτρεις των ελαίων απλώνετε σε σώμα και μαλλιά το Cyan Summer Dry Body Oil. Πρόκειται για ένα ξηρό λάδι για σώμα και μαλλιά με έλαια από μακαντάμια, αμύγδαλο, φουντούκι, argan και ελιξίριο φραγκόσυκου στη σύνθεση του.  Το χρησιμοποιείτε καθημερινά προσφέροντας μια έντονη αίσθηση δροσιάς από ανανά, λεμόνι και πεπόνι σε συνδυασμό με λευκά άνθη, καρύδα και βερίκοκο που καταλήγει σε βανίλια, κεδρόξυλο και μόσχο. Το Cyan Summer Body Mist ολοκληρώνει την καλοκαιρινή σειρά σώματος. Ψεκάζετε ομοιόμορφα σε σώμα και μαλλιά χαρίζοντας μια απίθανη αίσθηση από  χαμομήλι, φραγκόσυκο, ανανά, λεμόνι και πεπόνι σε συνδυασμό με λευκά άνθη, καρύδα και βερίκοκο που καταλήγει σε βανίλια, κεδρόξυλο και μόσχο.

Συγκλονιστικά, καλοκαιρινά make up looks

Την πρώτη θέση στο νεσεσέρ σας φέτος παίρνουν οι Seventeen Summer Palettes 2019

Δεν θα χρειαστείτε τίποτα άλλο αφού περιέχουν  έξι σκιές και δύο αποχρώσεις ρουζ που μπορείς να χρησιμοποιήσεις και σαν highlighter. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την αγαπημένη σας.

Hawaii Girl Palette: Συνδυάζει γήινες λαμπερές αποχρώσεις μαζί με μια τροπική γαλάζια, που με το κατάλληλο blending θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε εντυπωσιακά make-up looks. Με την καφέ σκιά της παλέτας περίγραψε τα κάτω βλέφαρα, ενώ για να ολοκληρώσετε το συγκεκριμένο μακιγιάζ χρησιμοποίησε το ρουζ και το highlighter της παλέτας.

Boho Chic Palette: Οι ζεστές και λαμπερές ταυτόχρονα αποχρώσεις που κλείνονται στη συγκεκριμένη παλέτα χαρίζουν στο βλέμμα σας τη γοητεία του ηλιοβασιλέματος. Θα το πετύχετε κάνοντας blending της κόκκινης, καφέ και μπρονζέ σκιάς. Ολοκληρώστε το μακιγιάζ  με τις θερμές αποχρώσεις ρουζ και highlighter.

Pastel Dreams Palette:  Κατάλληλη για όσες από εσάς αγαπάτε τα ευφάνταστα make-up looks σε παστέλ αποχρώσεις, όπου και αν βρίσκεσαι! Η ροζ απόχρωση συναντά τον τρυφερό σομόν τόνο και σας χαρίζουν τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το τέλειο καλοκαιρινό look. Tο ροδακινί highlighter χαρίζει στα ζυγωματικά μια τέλεια λάμψη ενώ μπορείτε να το απλώσετε και στα μάτια δημιουργώντας το μονοχρωματικό μακιγιάζ που είναι το μεγαλύτερο trend της σεζόν.

Desert Glow Palette:  Η απόλυτη παλέτα του  καλοκαιριού χάρη στις matt bronzer αποχρώσεις,  και τους δύο τέλειους τόνους highlighter που θα σας χαρίσουν το τέλειο bronze look.  Χρησιμοποιείται ως σκιά, bronzer ή και ως highlighter. Extra Tip: Χρησιμοποιείστε την Desert Glow Bronzing Palette σε πρόσωπο,  λαιμό και  ντεκολτέ για  sunkissed επιδερμίδα. Ακόμη μπορείτε να την εφαρμόσετε ως σκιά ή και ως highlighter για να φωτίσετε σημεία όπως η ζώνη Τ και τα ζυγωματικά για ματ ή πιο λαμπερό εφέ.

Δείτε στο video που ακολουθεί όλες τις λεπτομέρειες εφαρμογής:

Διαβάστε ακόμη:

Φούξια Κραγιόν: Πείτε ΝΑΙ στην απόλυτη καλοκαιρινή απόχρωση!

Μπλε σκιά: Το must του καλοκαιρινού μακιγιάζ!

Keywords
Τυχαία Θέματα